| andreeaciubotaru769 a întrebat:

Bună! Stiu ca poate par ciudată însă am e conștiința oarecum ceva ce ma macină.
Eu am o relație de 2 ani, aproape de 19 ani și in urma cu circa jumătate de an mi am început viața sexuală,ideea e ca ma macină ceva
Nu simt plăcere când fac sex,atracția sexuală există însă sunt bipolara,nu îmi place să planific un act sexual îmi place să fie firesc,însă eu nu simt plăcere în timpul actului niciodată,după act simt niște contracții ca și după un orgasm însă în timp nu am deloc plăcere intensă,rareori să am o plăcere dar nu intensă, m-am învinuit mult crezând ca e vina mea ca poate nu îmi mai iubesc iubitul însă eu îl iubesc și în continuare sunt atrasă de el mai ales emoțional dar și fizic, credeți ca aceasta problema poate surveni si din cauza faptului ca amândoi suntem la începutul vieții intime? mi aș dori sa scap de stresul acesta

3 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Simti o diferenta in a face sexul in oricare zi fata de a face sexul in perioada de ovulatie? Ma gandesc ca poate de la emotii sau aveai altfel de asteptari pe moment, placeai un anumit tip si nu e acel tip sau credeai ca o sa fie ceva wow momentul.

Cred ca ai putea sa te gandesti ce iti produce cel mai multa placere gandindu-te, un fel de test de imaginatie si vezi daca in practica simti ceva diferit.

| mihai69 a răspuns:

De la oral sau masturbare ai orgasm?
Dacă da, atunci ai șanse ca atunci când nu va mai fi un stres, să vină.

| Miruna333 a răspuns:

Nu este normal sa nu simti, daca esti sanatoasa, si daca nu esti asexuala. Trebuie investigatii.