Le zici asa ca tu esti copil, si inca nu esti de sex poate cand oi avea 17 ani
bafta.
Sall. Asa se spune: Numai cand esti cineva, numai atuci lumea rade de tine. Numai cei slabi fac asa ceva. Un baiat cu bun simt, nu. Dar, pentru tine este foarte bine ca rad baietii de tine. In acest fel, vei vedea care sunt prieteni care au educatie si care tin cu tine. Legat de sex, consider ca este prematur sa vorbim despre acest subiect. Iar, laudarosi, sunt destui. Garantez csa cei de o seama cu tine, nu au avut contact cu nici o fata. Ei fiind slabi este normal sa se laude. Tu cea ce ai de facut, este sa-i ignori. Nu te poti lupta cu baieti de acest nivel. Ai grija de tine si de calea pe care mergi. Pentru tine. Atentie: Sa ai curajul sa spui da. Sa ai curajul sa spui nu.Si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu. Mediteaza. Pa!
8 sau 18?
pai daca vrei sa faci suna la niste tarfe si te rezolva ele contra unei sume sau du-te pe centura
si nu ii crede ca nu o facut
numa vor sa isi bata joc de tine zile ca ai facut si gata
Eu cred ca esti putin cu capul, ce sa faci u la 8 ani? ca nici nu ti se scoala
daca o ai de 6 cm e muuuult. gandeste mai logic cand iti vine sa pui intrebari din astea. si daca vrei sa scapi de virginitate fa-o cu cainii de pe la bloc sa fii si tu "kool"
)))))
La 8 ani cum ai vrea sa fii?!
La varsta asta ar trebui sa te joci inca.
)
Iar aia. daca rad.
Lasa-i sa rada
Doamne ce aiurea
traiti-va copilaria! sunteti copii.prea mici pentru chestii gen
...nu-i baga in seama spune-le ca e treaba ta ce faci cu viata ta
nu e bine si nici nu trebuie sa te iei dupa ei ca mai tarziu vei realiza cat ai gresit.
Ce ai vrea sa faci la 8 ani
?
Baietii din bloc cu tine poate au 18 ani sau macar 15.
Frateee. La 8 ani nu ai cu cine sa o faci. Le gadili pe toate ![]()
Fetelor le plac baietii mai mari decat ele, deci in afara de o fata de5-6 ani nu prea ai cu cine sa te dezvirginezi
Si mai da dragu meu pe la scoala asa din cand in cand. Poate inveti sa scrii si mai corect, sa nu mai fi asa prost
O sa ziceti ca is rea
Dar nu pot sa imi tin gura cand vad asemenea prostie, eu la 8 ani nu stiam ce e ala sex
Eu inca ma jucam cu papusile
Populatia din tara asta e de tot cacatul
Si miau mai spus ca dan nu fac pana la 10 ani nu o sa reusesc niciodata si o sa ma transform in fetita toata viata e adevarat mi frica va rog help mi pliz ![]()
![]()