anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata, am aproape 20 de ani si nu am avut decat un singur prieten cu care am stat aproape 2 luni.Ideea este ca fiind singura atata timp am inceput sa simt nevoie de atingeri...de sex ca sa nu ma ascund dupa maneca.E normal mai ales fiind virgina, hormonii stau sa dea pe afara.Ideea este ca nu stiu cum sa fac sa imi caut un baiat pentru a avea o relatie serioasa,sa stau mult cu el fara a face sex,sa ma asigur ca e baiatul potrivit.Din cauza lipsei,prima mea reactie cand dau de un baiat e sa sar pe el,daca am iubit sa ne sarutam, sa ma atinga...sunt disperata dupa asta si nu vreau sa ii dau impresia ca sunt o nebuna dupa sex.Cum sa fac sa ma abtin,sa petrec timpul cu el ca si cu un amic foarte bun, sa las partea sexuala deoparte?

32 răspunsuri:
| floryn1993 a răspuns:

Rade tot timpul zile, seara un film Gen; Drama happy

| Gigs a răspuns:

Baietii rezista si mai greu, daca sunt excitati mult timp, zilnic fara sa fie un contact care sa duca la ejaculare, incep durerile groaznice in zona aceea deci nici pentru noi nu e usor, ca baiat mi am inceput viata sexuala la 19 ani si a fost cu fata potrivita desi ceva mai mica, si in legatura cu cautatul iubitului, ei bine daca chiar vrei ce ai spus ca vrei baietii cuminti, de treaba si care sunt la locul lor sunt cei pe care trebuie sa ii cauti... deci fara fumat, petreceri, distractii, bani, sala toata ziua, aera, figuri, cu aia nu vei obtine ce iti doresti. ai o varsta, nu mai trebuie sa te uiti dupa baietii cu sapca si patratele, ci dupa cei cu o camasa si ochi frumosi ps eu ma si intretin fizic dar sunt genul ala mai timid calm si fraierut cand vine vorba de baut, fumat, distractii