Poti sa te speli cit vrei. spermatozoizii sint piloti de formula 1
ai sanse de 90% sa fi ramas insarcinata gindeste un pic daca a ejac in interior si foarte adinc ''baietii'' stiu drumul singuri nu le trebuie gps...
Pff... ia pastila de a 2-a zi daca nu vrei sa te trezesti mamica.
Take care, IndescribableChild
In acest caz, trebuia sa ne intrebi cu fix 2 minute inainte de a face dragoste neprotejata.Iti faceam noi rost de o echipa de protectie.
...sau macar echipament!
Iti spun eu un lucru sigur. sunt la medicina si stiu ce vorbesc. totul depinde in a cata zi ai facut-o.it spun mai multe in privat
Lavinia, fata a spus clar ca era in perioada de ovulatie, perioada fatala pentru cineva care nu vrea copii, nu?
Aniela, cel mai bine este sa te duci la ginecolog, astazi, pentru a -ti prescrie pastila de a 2 a zi, deoarece, fiind in perioada fertila si neprotejandu-te, riscul unei sarcini e foarte mare.
Du-te acum la doctor pentru a evita o sarcina nedorita, iar pe viitor ai grija si protejeaza-te. Multa sanatate.
Buna din nou, mersi ca ati rasp la intrebarea mea.Am o relatie stabila cu partemerul meu si urmeaza sa ne casatorim dar de aici si pana la copil.nu cred ca sunt pregatita! dar asta este daca VINE il scot afara dupa 9 luni hi hi hi.Am un calelandar special MY HONEY DAYS asa se numeste si luna aceasta zilele de fecundatie incep de 21 pe 26e ziua aia tare si se termina pe30, la mine s-a intamplat pe 27 deci? mersi
Sigur ca da, spalatul este o metoda de igiena, nu de contraceptie. Are un usor efect contraceptiv (scade cam cu 10% riscul de sarcina) daca este facut in primul minut de la ejaculare, folosind irigatorul si o solutie spermicida, nu apa. Altfel, nu are absolut nici un efect contraceptiv.