Ce idei vrei? De pozitii? Doamne.cum poti sa ai incredere intr-un om pe care efectiv nu il cunosti? Acolo nu vei fi in siguranta.Nu accepta sa te intalnesti la el acasa.Nu e bine.
Mai intai intalneste-te cu el, cunoaste-l si apoi cere sfaturi. Foarte adevarat si corect raspunsul soniei.
Hey buna
si eu vb cu un tip din alt oras
dar crede-ma oricat de multe vorbe frumoase ti-ar spune in nici un caz sa te duci tu la el![]()
daca intr-adevar te place o sa vina el sa te vada crede-ma...
si sa il pui la niste probe
hmm
eu stii cum am facut?![]()
mi-am facut un alt id i-am dat un hi5 de la o tipa super frumoasa si acolo incepi sa aduci in discutie despre tine(rusine mie
0
asa...
deci cum ti-am zis
daca e baiat destul de ok va veni el sa te vada.
asa si la prima intalnire...
hmm ducetiva undeva sa beti ceva.mai discutati
e altceva fata in fata
asa ca mult succees
:*
1. Mai nou se numesc "achiziţii"?
2. Nu ţi-aş recomanda să te duci la el...pe Internet oricine poate părea perfect
"achizitie" "mister perfect" "teste"... sper ca in viata asta a mea sa nu intalnesc oameni ca tine.
Achiziţie? E o glumă, sau? În primul rând, de ce să te duci la el când nici măcar nu îl cunoşti bine? Poate are alte gânduri el, părerea mea e că ar trebui să îi zici să vină el, să vă vedeţi pe timp de zi, să vă cunoaşteţi mai bine şi poate apoi să vă întâlniţi la el acasă dacă e de încredere
Ia nu mai comentati ca am zis achizitie, ce dracu nu poate omu sa glumeasca
si raspundeti ce va intreaba omu si cel mai mult mi-a placut raspunsul lui @@
si oz ce te bagi in seama fara sa dai vreun raspuns? intrebarea n-a fost daca vrei s dai de persoane ca mine
Buna
cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai vb cu el...eu una cred ca relatiile la distanta nu merg![]()
Acum este alegerea ta iar faza cu chematul la el acasa mi se pare aiurea.cum sa te duci la un tip pe care nu-l sti, poate ca nu e asa cum spune prt ta... poate ca e vreun ciudat niciodata nu sti de ce oameni dai![]()
Ai grije mai bine stai la tine acasa si indeparteazate de el