| smiile4u a întrebat:

Am 14 ani si nu stiu cum pot sa fac ca menstruatia sa imi intarzie macar o zi. Am auzit ca daca iei algocalmin sau faci dus rece.... Sfaturi plss

Răspuns Câştigător
| Puffy1721 a răspuns:

Ia anticonceptionale si vine doar cand nu mai iei pastilele! happy Fundita?puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| CrazySoursD a răspuns:

Eu cred ca mai bine faci o baie foarte fierbinte, decat una rece.Apa rece grabeste si face menstruatia mai abundenta.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Ciclul menstrual NU se poate întârzia DECÂT pentru 2-5 zile, indiferent de "metodă" - deci pentru mers la mare, chestia asta NU prea te ajută!

Apoi, NU e recomandat să-ţi "întârzii" ciclul, deoarece se produc DEREGLĂRI hormonale în organism şi poţi avea "probleme" mai GRAVE!

Şi de ce OARE ai vrea tu să-ţi întârzii ciclul?

| DeeaMarry a răspuns (pentru bursuc001):

Si care ar fi metoda prin care ai putea intarzia menstruatia macar 2-5 zile? Cred ca toate avem curiozitatea de a afla.

| bursuc001 a răspuns (pentru DeeaMarry):

Nu mi-ai răspuns la întrebare, doream să ştiu DACĂ ai un motiv întemeiat...

Dacă vei avea răbdare să intri pe profilul meu şi să citeşti toate răspunsurile mele, vei găsi şi răspunsul la această întrebare - precum şi MULTE alte "informaţii" utile ( care ţin de educaţia sexuală )!

TREBUIE să depui şi "puţin" efort...

| DeeaMarry a răspuns (pentru bursuc001):

Nu sunt fata care a pus intrebarea. Sunt doar o cititoare curioasa.
Multumesc oricum happy. E totusi bine ca ai 127 de raspunsuri si nu peste 1000hee hee.

| vallyxx a răspuns:

Buna.
Cu algocalminul nu stiu cum e dar nu e bine sa bagi mainile/picioarele in apa rece...mai ales sa faci dus cu apa rece.
Sper sa gasesti ceva pentru problema ta :*
Succes!

| smiile4u explică:

Pai as vrea sa merg la baie cu parintii... si am fost de prea multe ori acolo....si exact atunci ma imbolnavesc mereu