| Danursu a întrebat:

Am 19 ani si in urma cu 3 zile am intretinut relatii sexuale cu prietena mea si vreau sa va spun ca nu am putut sa o dezvirginez nici cum de 2 zile incoace tot incerc dar nu pot are ea vreo problema sau?( O.o si va rog fara bataiii de joc)dau funda! :*

13 răspunsuri:
| τττ a răspuns:

Bună.
De unde ști tu că nu ai dezvirginat-o?
Odată ce-ați întreținut relații sexuale, e clar că ai dezvirginat-o!
Muah, muah, muah!

| Danursu explică (pentru τττ):

Nu seriosss! Adica voiam sa zic ca am incercat nu m-am exprimat eu bine! De fiecare data cand incercam imi spunea ca o doare... sad nu stiu ce sa face

| Zabbyel a răspuns:

rolling on the floor) nu cumva ai intretinut "Acea" relatie in vis smug si acum deschizând ochii vrei sa-ti spunem ceva ce deja cunosti sad

| Danursu explică (pentru Zabbyel):

Nu :l...

| Chiric_Bogdan_Cristian_1993 a răspuns:

Din moment ce nu ai reusit, inseman ca nu ati intretinut. laughing Acum sa incerc sa te ajut... Ori nu e pregatita si a gasit scuze, ori chair o doare, si in cazul asta iti sugerez sa folosesti lubrifiant. Daca nu vrea nici asa, imi pare rausa iti zic, dar nu depinde de tine...

| Danursu explică (pentru Chiric_Bogdan_Cristian_1993):

Multumesc de sfat... in plus am zis eu mai sus ca m-am exprimat eu gresit

| ang31989 a răspuns:

Poate daca scapa te frica aia ca o doare si e mai relaxata si mai excitata reusiti. Schimba si tu ceva, gen locul, motoda de abordare, fa-o sa se simta in largul ei si in siguranta! Succes!

| Danursu explică (pentru ang31989):

Faza ca ei ii este foarteee frica incremeneste cred ca si-a facut un obicei din frica si de fiecare data cand ofac zice ca o doare... :/

| h3r a răspuns:

Ăsta-i semn că nu a fost pregătită...și nici tu nu prea ești.
Ar trebui s-o iei mai ușor.

| Scarabeul a răspuns:

Ai **** mica de aia nu ai putut s-o dezvirginezilaughing) Hai ceawo

| Phoenixstar02 a răspuns:

Folositi lubrifiant si o sa fie mai ok. Ai grija ca ea sa fie excitata si nu uita de prezervativ. Bafta si distractie placuta!

| SpaziiiBaaa a răspuns:

Ok.Decii ptietena ta s-ar putea sa aiba himenu elastic care nu o sa ii se rupa doar in momentul in care va naste[pe cale naturala nu cezariana]sau la al 3 contact sexualthinking decii fata nu are nici o problema stai linistitbig grin fundabatting eyelashes?

| deeea28 a răspuns:

Am avut prietene pe care le-a durut rau si pana la urma au scapat si de asta. Eu zic ca daca e asa rau mai bine luati o pauza mai ales ca ea a prins si ceva frica si mai ales ca pe amandoi va macina asta acum si nu faceti nimic bun. Se foloseste lubrifiant sau muscatul urechii in momentul ala ca sa ii atragi atentia de la durere, dar nu garantez. Oricum daca a prins frica durerii si cand te apuci s-o mangai ea deja se gandeste ca o s-o doara. Daca tu ai avea o rana si cineva zice ca te mangaie ca sa-ti faca un bine, dar apoi te apasa pe rana a doua oara cand iti mai zice asta, mai crezi? Cam asa e si cu dezvirginatu asta. Ea acum poti sa-i zici tu cate-n luna ca ea tot acolo se gandeste. Si nu e vina nici a ei nici a ta. Se intampla ca la unele himenul sa nu cedeze asa usor. Am auzit chiar cazuri in care trebuie sa ajungi la doctor pentru asta. Sper sa nu fie si cazul vostru. Oricum, rabdare, asta-i cheiawinking