Dacă nu-i place trupul tău ce?
Știi ceva? eu unul nu cred că ar trebui să ai copii deocamdată - încă ești tu însăți o copilă!
Ar fi timpul să începi să:
- te apreciezi așa cum ești;
- îți cunoști corpul și să reușești să obții plăcere atingându-ți „butoanele" potrivite;
- înveți „cu ce (și cum) se mănâncă" bărbații.
Abia pe urmă să treci la acțiune.
Oricum, atunci când vei reuși cele de mai sus, cu siguranță n-o să-ți mai pui astfel de întrebări, nici frică nu-ți va mai fi.
E o întrebare redundantă.
Celui care se va culca cu tine, o să-i placă trupul tău, pentru că altfel nu s-ar culca cu tine.
Și la 25 de ani?
Noi ți-am spus să începi acum 7 ani.
In primul rand, accepta respectele mele pentru aceasta realizare, pentru ca, din pacate, in zilele noastre e o realizare sa fii virgina atat timp. Faptul ca iti doresti un copil e fantastic, insa e un lucru care necesita multa daruire si responsabilitate. Trebuie sa fii sigura ca vei ramane cu tatal copilului, pentru ca acesta sa creasca intr-o familie completa si armonioasa. Mai apoi, problema cu trupul nici macar nu e o problema. Daca te iubeste nu.i pasa absolut deloc cum arati, intelegi? Daca-ti reproseaza vreodata ca nu areti destul de bine, vezi Doamne, pentru gusturile lui de zeu, lasa-l in secunda 2. Chiar trebuie, atat tu cat si celelalte fete, sa va respectati mai mult, sa realizati ca nu sunteti reprezentate de corp si iubite pentru corp. Daca va complaceti si acceptati pe cineva care va iubeste doar corpul, va asumati ca veti fi bune doar cat timp va mentineti, iar la 35-40 de ani plangeti in perna ca ati fost abandonate. Apreciati-va sufletul si inteligenta si cautati pe cineva care le apreciaza cel putin la fel de mult. Numai bine, grija la alegeri!
În primul rând trebuie să știi dacă bărbatul cu care ești te iubește și îți va rămâne aproape după nașterea copilului.
Dacă tu vrei să devii mamă, trebuie și el să își dorească să devină tată.
De ce trebuie să îi placă corpul tău, când te place pe tine, îți place ceea ce vede în interior, nu fizicul.
Nu ai de ce sa iti fie frica, reproducerea este ceva de neinlocuit, un proces biologic care ne continuie specia. Daca te simti pregatit sa iti incepi viata sexuala si esti pregatit sa ai grija de un copil si partenera este de aceiasi parere atunci poti sa o incepi linistit.
Ce zici de aia care n-au avut niciodata o soție? Oamenii aia cum suporta sa traiasca asa? Ca sa nu mai zic ca sunt altii care pe langa asta mai sunt si virgini.