| ruxandraaaaioanaaaa24 a întrebat:

TPU!

Am o intrebare proasta, dar, na... big grin Tot referitor la baiatul din intrebarile anterioare, maine este ziua lui onomastica si ma gandeam sa ii scriu si lui o urare. Asta pentru ca ma gandesc ca daca eu ma simt mai bine cand imi ureaza cineva ceva de ziua mea, poate asa se va simti si el.

Numai ca i-am mai scris cate o urare si de ziua lui de nastere si cand a fost Pastele si a vazut mesajul, dar nu mi-a raspuns si presupun ca va aplica acelasi comportament si de data aceasta. Sa fac cum simt sau sa nu ii mai scriu nimic?

Rog seriozitate pe cat posibil si intelegere, daca nu cer prea mult. Weekend linistit! happy

2 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

Daca tot ti-am acceptat cererea de prietenie, ma gandesc sa-ti dau si o mana de ajutor.
Din cate am inteles inca te mai bantuie trecutul, si nu e bine. Presupun ca ai o stare vecina cu depresia, lucru care te va descuraja sa relationezi cu alti baieti. Si cu cat vei intarzia sa lasi pe altcineva sa intre in viata ta, cu atat va fi mai rau.
In adolescenta dragostea e ca un pârâu, dar la maturitate e ca marea in furtuna. Crede-ma!
Nu-l suna, si nu te mai gandi la el. Aseaza-l in sertarul cu amintiri, si mergi mai departe!
Traieste prezentul cu gandul la viitor! Si cand va veni vremea, sa iubesti cu ochii deschisi!

| En3Rgi a răspuns:

Ok e prima oara cand iti vad intrebarea si nu stiu povestea cu tine si baiatul asta, dar daca i-ai urat inainte si nu ti-a raspuns, nu vad rostul sa ii spui si acum. Adica daca lui nu ii pasa, de ce sa iti pese tie?