Mai, e clar ca e cam dubios tipul. Ascunde lucruri de tine, si baga bete in roate in propria relatie . Si asta e cam aiurea. Daca tu crezi ca el se poate schimba, ceea ce in majoritatea relatiilor se intampla cam rar ca partenerul sa se schimbe. atunci incearca sa faci posibilul asta. dar, daca tu crezi ca doar te duce cu zaharelul..si doar tu vei avea pe urma de suferit
. am patit si eu asa :*
Sa-l uiti! Sa-l ignori! Am patit si eu ...Nu stiu cum sa-ti zic dar incerc
tipu e un nemernic care nu te merita. ar fi putut sa vb pris sms-uri si cu tine si cu persoana aialalta care probabil era fata. Poate el nega ca este cu tine prin acel mesaj.eu cand am patit-o i-am zis dupa ce ne-am despartit o chestie urata si dupa mi-a zis si el adevarul. Partea buna la mine e ca nu eram asa indragostita
Sa iti gasesti ocupatie pentru al uita! Gandeste-te ca tu meriti un baiat care sa fie dragalas cu tine. Acest baiat umbla dupa mai multe fuste ..si pana la urma tot singur ramane. Si te minte, te prosteste pe fata! Nu te mai impaca cu el nu merita.>
Parerea mea este ca acest baiat nu este de incredere si nu merita sa ti se faca tie scandal sau sa rada lumea de tine pentru ca el vrea sa se ascunda ca este cu tine sau sa se dea smecher. Daca tu vrei cu orice pret sa fii cu el, o faci pe riscul tau dar sincer, nu cred ca merita efortul. Sper ca te-am ajutat! :*
Sa spui ca nu.n-ai nevoie de astia care te joaca pe degete;
:-si mai sunt baietii si sa nu te aud ca vai doamne n stiu cat il iubeti ...nu ai stat cu el 17 30 de ani
next!
Sa il bagi in pi*** ma***, dai paci. Se vede ca e mistocar. Mai sunt baieti draga mea!