| BeautifulAngelOana a întrebat:

Buna,TPU! Am si eu o intrebare! De ce BAIETII isi bat joc de fete, chiar daca fetele nu le fac nimic?

43 răspunsuri:
| jessikz0r a răspuns:

Lor nu le pasa atat de mult cum ne pasa noua, de asta ei trec mai repede peste si avem impresia ca "isi bat joc" dar ei de fapt sunt pasivi la tot ceea ce facem noi laughing), daca am sti cum sa-i luam probabil s-ar schimba rolurile, dar femeia intotdeauna a fost inferioara barbatului, ca asa a fost sa fie si nu prea putem schimba asta.

| claudia0499 a răspuns:

Baieti cu at isi bat joc de o fata cu atat se simt mai satisfacuti, iar daca fata respectiva il place pentru el e perfect, o poate umili si mai mult. am trecut prin asta si stiu cum e, trebuie sa fii puternica si indiferenta raspundei cu aceiasi moneda. sper ca te-am ajutat multa bafta!

| BeautifulAngelOana explică (pentru jessikz0r):

Pai daca eu ii ignor de ce naiba se mai baga in seama? Numa de nesimtiti am parte!

| Dariusuu a răspuns:

Pentru ca se cred marii si tarii. Sunt relatii care merg pe interes doar si baieti cand obtin ceva, dupa isi bat joc de fete in ultimul hal.

Dar pot spune ca se poate si invers.

O seara placuta.

| jessikz0r a răspuns (pentru BeautifulAngelOana):

Tocmai pentru ca ii ignori! Crede-ma, daca vrei ceva de la vreunul, sa te prefaci ca nu-l placi, ba chiar ca nu-l suporti, si-atunci sti cum vin? Cand vad ca esti greu de avut, atunci se ridica si interesul si-i joci cum vor muschii tai big grin Si nesimtitii astia de care spui tu, probabil nu trebuie bagati in seama daca nu-ti face placere, nu raspunde oricarui ****, ca nici nu-i sta frumos unei fete cu stil sa fie atat de usor de abordat happy Sper ca nu vei mai avea probleme! :*

| MihaiDan97 a răspuns:

Adevarul,din punctu uni baiat, vor sa se dea mai mari si vor sa faca pe masculul, sa para ei mai tari in ochi altora.Eu n-am apucaturi din astea sunt mult mai matur ca ei laughing), chiar daca am 15 ani.

| stefystefy76 a răspuns:

Unii baieti o fac pentru o plac pe fata respectiva sau o fac pentru ca au ceva cu ea de exemplu eu sunt baiat si nu fac asta ca o mai cicalesc pe cea pe care o plac e altceva dar na nu sunt toti la fel ca si mine. Funda?

| Awesom a răspuns:

Hai las-o in sange.Dar o fata daca vine unul timid la ea si-i spune ca o iubeste, ea de ce rade si face misto de el? Voi nu va bateti joc de baieti, voi sunteti doar niste ingerasi.

| япончик a răspuns:

Parerea mea care o socot de o 100 este ca: nu exista baieti rai sau fete rele, la general lumea e rea asta si baietii si fetele, dati seama ca sunt si fete care isi bat joc de tine nu doar baieti, intre toti bintue minciuni, tradare lipsa de stima si comportament aiurea, si la final iti dai seama ca nu doar un baiat isi bate joc de tine dar si cea mai buna prietena si etc, trebuie singura sa te comporti normal cu toti si sa dai exemplu ca nu esti un om simplu si staruite sa cunosti oamenii aiurea dupa comportament ear cind vei fi printre persoane de incredere care singura le alegi vei fi cit de cit stimata si... ma rog fiecare isi traeste viata cum o descopera mai pe plac

| bObby123 a răspuns:

Ce trebuie tu sa stii e ca NU toti baietii sunt la fel!
Si cei care fac asta nu sunt diferiti cu nimic de niste animale.

| BiuL a răspuns (pentru jessikz0r):

Inferioara din ce punct de vedere? eventual din punct de vedere al fortei fizice ca in rest sunt egale femeile cu barbati. la ce gandire ai tu ca reprezentanta a sexului frumos nu e de mirare ca in unele situatii femeile mai sunt discriminate.

| TheoRossi a răspuns (pentru Awesom):

(y)

| Narfundo a răspuns:

Deoarece bestiile trebuie omorate cu pietre.Domnul spune asta.Ei bine stim ca acest lucru nu se prea mai face in ziua de azi.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

De ce fetele isi bat joc de baietii fraieri care pun suflet?

| sebilici a răspuns:

Pentru ca voi fetele nu va uitati la baietii care va plac cu adevarat... voi va uitati la cei care sunt,, cooll`` si baieti,, rai``.

| sebilici a răspuns (pentru BiuL):

Daca sunt egali... de ce vreti sa fiti curtate? sa vi se deschida usa sau sa vi se ofere un loc atunci cand aveti nevoie ca vezi domle voi sunteti fete si baietii trebuie sa fie gentlemani...

| BiuL a răspuns (pentru sebilici):

In ziua de azi nu mai exista regula conform careia baiatul trebuie sa faca primul pas, eu cunosc multe fete carora daca le place un baiat "trec la atac" deci nu generaliza ca toate fetele vor sa fie curtate. Si oricum chestia asta tine de traditie, cu ce anume e inferioara fata baietul, doar pentru ca traditia zice ca e mai bine ca el sa o invite la suc? Cu nimic.
Chestia cu deschisul usii tine de educatie, adica sincer eu nu ma simt inferioara cand un tip imi deschide usa si nu cred nici ca el se simte superior, daca e pana acolo si eu deschis usa persoanelor mai in varsta, asta ma face sa le fiu superioara? Nicidecum, e doar o chestiune de politete.
Eu nici nu vreau sa-mi deschisa usa sau sa imi ofere locul, sa faca dupa cum pofteste el, insa daca imi deschide usa sau stiu eu ce gest de genu` face, eu o sa il consider ca fiind o persoana cu cei 7 ani de acasa si va avea o bila neagra, dar daca nu`mi deschide usa, nici nu o sa remarca, nu o sa aiba nicio bila neagra, chiar nu o sa afecteze in niciun sens.
In concluzie, your arguments are invalid.

Probabil tu esti diferita dar chiar daca nu o arati astepti ca băiatul sa faca primul pas daca zici ca suntem egali de ce nu si fata... eu nu cunosc multe fete care ar face ele primul pas tocmai pentru ca au aceasta conceptie stupida cum ca bietii trebuie sa faca primul pas. pai ori suntem egali ori nu mai suntem. Nu te supara pe mine dar amândoi suntem romani nativi si as aprecia daca nu ai folosi expresii in engleza.suntem români si vorbim o alta limba in tara noastra. Mai ales când vad o my god sau wtf. sau gosh. ce e asta suntem români vorbim aceeasi limba...

| BiuL a răspuns (pentru sebilici):

laughing bine, pacat ca expresia aia suna mult mai bine in engleza
oricum, inferior inseamna ceva de calitate mai proasta, mai putin bun etc si nu inteleg cu ce e inferioara o femeie unui barbat prin simplul fapt ca e femeie? e inferioara din punct de vedere fizic, dar atat, tot ce poate face un barbat poate si o femeie, are aceleasi drepturi ca barbatii. Ca exista femei incapabile, superficiale, care nu sunt in stare sa se intretina singure si asa e mai departe e alta problema, pentru ca exista si barbati la fel, incapabili, superficiali sau mai stiu eu cum.

| BiuL a răspuns (pentru BiuL):

Si asta cu facutul primului pas din nou tine de traditie, nu interzice nimanui fetei sa faca primul pas. adica cum pui tu problema daca eu chem un baiat pe care-l plac la un suc inseamna ca ii sunt superioara? vezi nu e bun argumentul tau.
Eu chiar am chemat un baiat la suc, si nu s-a intamplat nimic, nimeni nu a fost superior nimanui, atunci m-a refuzat cu un motiv intemeiat, n-a fost nicio problema si ulterior m-a invitat el la suc si chiar cred ca am fost si suntem egali, chiar nu vad ce a fost in neregula in aceea situatie.

Stai stai stai. nu am zis ca unul sau altul este inferior eu am zis ca sunt unele cazuri ca un baiat poate fi timid dar sa aiba multe calitati si ii trebuie un sut. Si da voi tindeti sa credeti ca baiatul trebuie sa fie primul doar pentru ca e,, traditie``... timpul se schimba. Spre exemplu mie mi-ar place o fata spontana care sa vina ea prima bine acum nu tot timpul doar ca ar fi frumos nu pentru ca am probleme cu timiditatea doar ca asa ar fi si correct.

| SyndicateX a răspuns:

Pentru ca sunt proaste si cred tot ce spun ei ba chiar unele mai prostute se lasa pacalite de baieti sa isi inceapa viata sexuala la o varsta frageda.

| Alex_Toma_1985 a răspuns:

Uni baieti sunt niste idioti si nu stie cum sa se poarte cu fetele dar nu toti baiete sunt la fel

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Dupa cum se stie fetele sunt mai sensibile,de obicei baietii fiind intr-un anturaj, fiecare incerca sa iasa in evidenta, fie se ia de un coleg mai slab fie de o fata mai timida,
iar pentru ca sunteti femei tot timpul veti, fi subestimate, dar nu batjocorite, e doar o faza a vietii, trebuie sa fii puternica si sa nu- i pui la suflet.mai tarziu te vor indragi, trebuie sa le dai putin timp sa se maturizeze...

| Azµre a răspuns:

Ei sunt smecheri, ei se cred peste femeie. Femeia gătește, muncește și stă la... lor. Asta e în capul bărbatului.
Puțin sunt cei care ocrotesc și ubesc o femeie cu adevărat.

| Analytical a răspuns (pentru Narfundo):

Daca esti fara pacat fii primul care ia piatra si arunc-o! Asta spune Domnul, nu tu.

| BeautifulAngelOana explică (pentru Awesom):

Eu nu stiu cum sunt altele, eu stiu cum sunt eu si eu nu imi permit sa imi bat joc de nimeni

| BeautifulAngelOana explică (pentru bObby123):

Stiu ca nu toti baietii sunt la fel! Eu una nu am dat numai peste nesimtit, carora daca le spui sa te lase in pace te fac : curve, f****e si asa mai departe

| BeautifulAngelOana explică (pentru sebilici):

Nu toaate fetele suntem la fel! Mie una imi plac baietii care stiu sa respecte si sa iubeasca

| BeautifulAngelOana explică:

1 Eu vorbeam la modul general, nu ziceam ca in timpul relatiei, dupa inainte bla bla bla! 2 Daca o fata asteapta ca baiatul sa faca primul pas nu e pentru ca fata e proasta sau nu are curaj, oricum ce conteaza cine face primul pas? 3Baietii nu trebuie sa isi bata joc de o fata indiferent daca fata e proasta sau desteapta, frumoasa sau urata, slaba sau plinuta! Pana la urma nu toti suntem la fel, adica daca una isi bate joc de toti baietii nu inseamna ca asta fac si eu sau toate fetele, pur si simplu acele fete nu au cei 7 ani de acasa!