| GoodLuck15 a întrebat:

Buna TPU.
Asta e o intrebare mult mai speciala si nu trebuie tratata ca un pamflet.
Deci eu acum cativa ani buni aveam o prietena de familie de aceeasi varsta cu mine sau gen cu un an mai mare.Mama ei se intelegea foarte bine cu mama mea si eu cu fiica prietenei mamei mele despre care vorbeam mai sus.
Problema este ca eu acum cativa ani am facut sex cu aceea fata, nu stiu cum am intrebat-o sau cum am inceput chiar nu mai tin exact minte ideea e ca am facut-o dar nu am putut prea bine pentru ca eram destul de mic pentru asa ceva si nu stiu cum a acceptat fata.
Eu vreau sa fac si acum sex cu acea fata findca parintii nostri inca se inteleg.
Acum sunt mai mare si pot sa o iau altcumva dar ideea e ca nu stiu cum sa o intreb sau cum sa o „provoc".
Va rog nu e o intrebare pamflet e chiar ceva ce tine de dorinta oricarui barbat, plus ca m-am simtit asa bine prima data cu ea.Nu stiu daca ea mai tine minte „aventura noastra" si de asta va rog sa nu imi spuneti sa ii readuc aminte.

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Fii sigur că ține minte.
Cum s-o faci? o seduci. Dacă nu știi cum... e timpul să mai vorbești cu colegii, prietenii care au deja succes la fete.

| TanteMarianne a răspuns:

Pai invit-o acasă si stați mai întâi la taclale la o cafea si o țigară despre lucruri diverse, apoi adui aminte de cand erați voi mici sau cand v-ati cunoscut prima data. dupa adui aminte de momentul cand ați facut-o pt.prima oară. Si atunci spune-i ca ai vrea sa o faceti din nou. Si spune-i ca iti place de ea si e frumoasă, atragatoare asa si pe dincolo. Dupa o faceti.