anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea scapa de obsesia pentru cineva? Fara sa vreau ma gandesc la un tip si nu mi-l pot scoate din minte!
Fac lucruri fara sa-mi dau seama, help me!

Răspuns Câştigător
| Kristelle a răspuns:

Anda, trebuie sa ai vointa (chiar daca te doare). Pana la urma lumea nu sta intr'un singur baiat. Va venii si ziua in care va aparea baiatul visurilor tale, sau cel pe care Dumnezeu ti l-a destinat tie. Fii puternica si vei trece peste! Mult succes!

8 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Nu prea ai cum să scapi de această obsesie. Cred că ești îndrăgostită de el. Spune-i ce simți poate e reciproc. Dacă nu, cucerește-l! Așa mă simt și eu. Îl plac enorm dar nu mă vrea. Eu continui să lupt. Într-o zi tot la mine se va întoarce. Baftă.

| Anda1708 a răspuns (pentru Elvina):

Problema e ca intre mine si el nu va putea fi niciodata nimic broken heart, chiar daca eu sunt indragostita, dar mersi mult pentru incurajari!

| 1234abcd a răspuns:

Si eu patesc acelasi lucrusad
eu doar imi propun sa nu ma mai gandesc la el si daca totusi ma gandesc la el ma chinui sa ma gandesc la altceva sau sami ocup timpul cu ceva+ca rup orce legatura(un loc anume sau o poza) sau orce altceva ce imi aduce aminte de acea persoana

| Anda1708 a răspuns (pentru 1234abcd):

Da,e buna ideea ta, dar nu functioneaza mereu...sad

| Kristelle a răspuns:

Incearca sa cunosti pe altcineva mult mai bun decat cel la care te gand. Pune-i in antiteza si vei reusii sa-l uiti! Succes!

| Anda1708 a răspuns (pentru Kristelle):

Multumesc,o sa tin cont de sfatul tau!winking

| Anda1708 a răspuns (pentru Kristelle):

Cuvintele tale sunt foarte frumoase! Multumesc mult, am incredere in Dumnezeu si stiu ca se va uita candva si la mine!

| Kristelle a răspuns (pentru Anda1708):

>big grin

| Kristelle a răspuns (pentru Anda1708):

Anda, trebuie sa ai vointa (chiar daca te doare). Pana la urma lumea nu sta intr'un singur baiat. Va venii si ziua in care va aparea baiatul visurilor tale, sau cel pe care Dumnezeu ti l-a destinat tie. Fii puternica si vei trece peste! Mult succes!