| AbbyXQuinn a întrebat:

E destul de complicat.De ce intotdeauna ma indragostesc aiurea? Adica mereu de baiatul nepotrivit pe care nu il pot avea. Si de ce dau cu piciorul unor oameni care ma iubesc? Recent mi s`a intamplat sa vad niste poze cu un tip care o sa fie administratorul unei pagini pe facebook. La inceput credeam ca e foarte frumos si chestii de genu, dar am ajuns sa nu mi`l scot din cap laughing) adica nici n`am vorbit cu el. straight face Doamne...ce e in neregula cu mine? Va rog, am nevoie de sfaturi puppy dog eyes Sa nu ma credeti o ciudata pentru ca destul ma cred eu...-.- Multumesc. Dau funda pentru un raspuns bun puppy dog eyes.

Răspuns Câştigător
| IsJustMe007 a răspuns:

Doamne...dacă au stii cât te înțeleg in momentul asta! nu stiu,asa e viata,nedreapta.Ii adoram pe cei ce ne ignora si-i ignoram pe cei ce ne adoră.Si faza cu indragostitul de adminul paginii...mi s-a intamplat si mie,sa vad un baiat frumos,pe care nu-l cunosc si sa nu pot sa-mi iau gândul de la ellaughingE o etapa a adolescentei, simtim nevoia de afectiune din partea cuiva "perfect". Fiecare are tipul ei "perfect", difera, toti avem diferite gusturi dar de obicei cam toate adolescentele visează sa aibă un prieten rebel, frumos, istet..etc. Funda?

11 răspunsuri:
| Ambiguitate a răspuns:

Esti o tarfa perversa, trebuie sa recunosti.

| AndruţHere a răspuns:

Stiu cum este. Eu iubesc! Cum sa iubesc la 14 ani?

| Anytza17 a răspuns:

''Ii adoram pe cei ce de ignora, ii ignoram pe cei ce ne adora, il ranim pe cei ce ne iubesc si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc''
Te inteleg si nu esti singura in aceasta situatie am aceas problema si m-am obisnuit cu faptul ca nu orice baiat ma place si crede'ma daca nu vorbesti cu el si cauti alt baiat caruia sa ii acorzi atentie si care iti acorda si el atentie o sa'l uiti foarte repede.

| Myrru a răspuns:

In primul rand nu esti ciudata daca te indragostesti de cineva, este un lucru firesc...eu mereu ma indragostesc de baietii pe care nu ii pot avea laughing, adica e un baiat de care imi place si simt ca nu il voi avea niciodata laughingbig grin asta este o cheste normala, baietii vin si pleaca intodeauna, daca nu ai vorbit niciodata cu el nu inseamna ca nu iti poate plcea de el, pe la o anumita varesa asa suntem toate scumpo! ai grija de tine!

| Gabriel_Catalin_1998 a răspuns:

Hmm... sincer sa fiu toti trecem prin chestia asta. Este o problema a varstei. Pe la varsta de 13-14 ani, incepem sa ne " izolam " si avem nevoie de afectiune. Ne simtim atrasi de unii baieti / fete si facem orice pentru a obtine lucrul dorit. Funda?

| Possible a răspuns:

Nu-ti mai cauta iubirea la orice colt de strada, nu mai fi asa naiva pentru ca nu tot ce zboara se si mananca! Faza e ca tu ai impresia ca daca esti cu cineva, e foarte cool si restu.Trebuie sa-ti bata iubirea la usa, dar nu sa-ti ia mintile o poza de pe facebook, tu doar trebuie sa ai curaj sa i-o deschizi.In rest, ai grija de tine.

| JustMe12 a răspuns:

Suntem adolescenti si e normal... incercam sa descoperim "iubirea". Nu ne multumim cu persoanele care ne iubesc, vrem sa luptam pentru persoanele care sunt o provocare pentru noi.

| AbbyXQuinn explică (pentru JustMe12):

Problema e ca niciodata nu reusesc in acea "lupta" iar asta ma demoralizeaza si ma descurajeaza rau de tot straight face

| pretty34 a răspuns (pentru AbbyXQuinn):

Atunci incearca sa te indragostesti de cine trebuie. Tu nu faci diferenta dintre 'imi place' si 'iubesc". Toate admiram baietii frumosi, inteligenti etc, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma indragostesc de o pers care n-am vazut-o niciodata, decat in poze. Incetati cu aberatiile astea. Ochiul adora tot ce-i frumos si stie sa faca diferenta 'a-i place' si 'a nu-i place', dar n-are nici o treaba indragostitul cu asta.
http://jenichiriac.ro/blog/starea-de-indragosteala/
http://dictionardesentimente.wordpress.com/......e-cupidon/

| JustMe12 a răspuns (pentru AbbyXQuinn):

Te inteleg... vrem mereu ceea ce nu putem avea. Ne dorim baieti draguti, aproape perfecti care poate sunt mai buni decat noi, ar trebui sa te gandesti la ce meriti si apoi sa te indragostesti. Nu ar trebui sa te lasi descurajata daca nu reusesti...vei intalni o gramada de baieti pe care ai sa-i placi si care la randul lor sa te placa.:*

| AdEAdEAdElYnA a răspuns:

Hmmm...nu poti sa faci nimic.toti trecem prin asta.e varsta...nu te ingrijora ca totul va trece.