| AdinaAdina57439 a întrebat:

Bună TPU! E puțin mai lungă povestea, dar vreau o părere din exterior. Sunt la facultate și a trebuit să merg de câteva ori la un birou de avocatură pentru desfășurarea stagiului de practică. Am vorbit cu o colegă să ne întâlnim în fața clădirii și să mergem împreună la birou. Vorbeam cu iubitul la telefon. M-am întâlnit cu ea, am dat să mergem și ea mai aștepta un coleg să vină, i-am spus iubitului că mai vine un coleg, a zis că nu-i nimic, am urcat toți 3 cu liftul. S-a întâmplat asta de 2 ori. In una din aceste dăți am plecat din birou înaintea colegilor pentru a nu mai trebui să mergem împreună, gândindu-mă că e aiurea. A treia oară i-am spus colegei că voi întârzia, să nu mă mai aștepte si să meargă ei înaintea mea, pentru a nu mai merge cu ei. Vorbeam cu iubitul la telefon, i-am spus că văd colega că mă așteaptă. Am salutat-o, am întrebat-o ce face si a zis că ne aștepta, din spatele meu venind si colegul. Am rămas așa, pentru că planul meu era să vin mai târziu ca să nu merg cu ei, dar s-a întâmplat să întârzie si ei. I-am spus iubitului că m-am întâlnit cu ei deși planul era altul. I-am închis, am urcat cu colegii cu liftul, s-a vorbit doar că am întârziat toți si cam atât. Mi-am anunțat iubitul că am intrat in birou. Nici în lift, nici în birou nu a existat nici măcar o vorbă, nici măcar nu s-a schițat ceva care să fie urât față de iubitul meu. Am vorbit normal, nu m-am băgat în seamă cu el, nu am râs, nu a fost vreo privire sau ceva, mi-am văzut de treaba mea, îi scriam iubitului. Între timp m-am gândit ca atunci când plecăm, eu să cobor pe scări singură, să nu mai merg cu colegii. Iubitul s-a supărat, că de ce am urcat cu colegii cu liftul și nu am urcat pe scări, i-am spus că atunci pe moment nu m-am gândit să urc cu liftul, a început să îmi zică că îmi place de coleg, că eram cu mintea pierdută si de-aia nu m-am gândit să urc pe scări până la etajul 5, că mă mănâncă...am venit acasă, ne-am certat, m-a jignit etc. Eu consider că nu am greșit chiar atât de rău, că nu a fost ceva grav. Chiar atât de rău am greșit?

2 răspunsuri:
| JustStitch a răspuns:

Nu ai greșit cu nimic, dar absolut nimic față de el. Problema este la prietenul tău ca este posesiv și comportamentul lui lasă de dorit.

| AdinaAdina57439 explică (pentru JustStitch):

Nu știu cum să mă comport cu el, mai ales că locuim împreună. Am încercat să mă apropii de el, să îi cer iertare, în continuare o ține pe a lui și crede ce vrea. Nu mă ascultă și nici nu îi pot dovedi că sunt nevinovată și că nu e nimic adevărat din ce gândește.