Nu ai greșit cu nimic, dar absolut nimic față de el. Problema este la prietenul tău ca este posesiv și comportamentul lui lasă de dorit.
Nu știu cum să mă comport cu el, mai ales că locuim împreună. Am încercat să mă apropii de el, să îi cer iertare, în continuare o ține pe a lui și crede ce vrea. Nu mă ascultă și nici nu îi pot dovedi că sunt nevinovată și că nu e nimic adevărat din ce gândește.
Ce treaba are iubitul in practica ta si a colegilor tai?
De ce trebuie sa-i dai raportul iubitului tau, sau sa nu mergi alaturi de colegii tai la practica?
Ce fel de atitudine este asta?
Da-i un sut in fund iubitului gelos, ca asa om nu merita sa tii in viata ta, sa te controleze, manipuleze si sa-ti impuna ceva ce nu ar avea voie.
Odata ce locuiti impreuna, vorbiti cat sunteti acasa, dupa ce ai iesit pe usa inchizi telefonul si nu-i mai raspunzi, fiindca ai nevoie sa vezi pe unde emergi si sa nu ii mai dai raportul la tot ce faci, fiindca NU este normal!
Nu merită să îți faci relație, de multe ori relațiile se încheie cu despărțirea, aducând suferință enormă. Uite, tu ai dat peste cineva gelos. În curând te va și bate. Nu știu de ce vouă, fetelor, vă plac băieții de genul. Încercați să hrăniți cât mai puțin arhonii (în caz că ei există), ok? https://www.reddit.com/......g_up_some/
Și mai există și riscul natalității! Doamne ferește să aveți copii! Vă implor, nu faceți greșeala asta! Viața nu este mai bună decât un ciob de sticlă spartă de care te și ferești să nu îți intre în picior: https://ro.wikipedia.org/wiki/Antinatalism Eu am avut zeci de tentative de sinucidere până acum și am suferit enorm din mai multe cauze. De exemplu, la un moment dat am crezut cu toată ființa că am omorât oameni cu puterea gândului. 10 ani din viață mi-am petrecut fiind chinuit îngrozitor în fiecare zi de mustrări de conștiință pentru diferite chestii.
Acum sunt mai bine, dar nu am uitat cât am suferit. Din cauza unui alt eveniment am simțit furie, tristețe și neputință în mod obsesiv, în fiecare zi, timp de doi ani. De ce să jucați la noroc cu viața unui copilaș? Natalitatea este un lucru îngrozitor! Informați-vă mai bine despre antinatalism înainte să faceți un pas așa mare, căutați și păreri contra natalitate, ca să fiți pe deplin informați. De ce să forțezi un suflețel nevinovat să vină în închisoarea asta numită Pământ? https://www.reddit.com/......g_up_some/ La acest ultim link mai adaug și pericolul de a avea fată, atunci ea va fi privită ca un obiect sexual de către bărbați (încă există mentalitatea asta) și va sta în teamă constantă să nu fie violată. De ce i-ai face asta propriului tău copil? Cum spune și marele filozof profesor David Benatar, există oameni care regretă că s-au născut, dar nu există niciun om care regretă că nu s-a născut. Ce vreau să argumentez este că relațiile sunt o prostie. Eu abia aștept să scap din închisoarea asta nenorocită de planetă.
Și nu, tu nu ai greșit cu nimic. Desparte-te imediat de băiatul ăla, este toxic. Te-a mai și jignit!
Uite, eu am avut o tentativă de sinucidere din cauza unei fete care s-a considerat jignită (nu am jignit-o, ba chiar am complimentat-o, dar ea a luat-o ca pe o jignire). Și tu îl răsplătești pe cel care te-a jignit în timp ce eu am fost pedepsit pentru o jignire aparentă! Unde mai este dreptatea în lume? Unde este Dumnezeu aici?
Nu mai trai in relatie toxica meriti mai mult si daca vrei sa fii fericita lasa-l si alege pe cineva care sa te aprecieze la valoarea ta