| robinho17 a întrebat:

Este o fata la scoala pe care o plac! s vrea foarte mult sa-i spun asta dar pur si simplu ma blochez cand incerc asta...parca toti muschii din corp incremenesc. unii prietenei sau oferit sa ma ajute dar eu vreau sa fac asta singur.Ce sfaturi imi puteti da sa imi fie mai usor.eu sunt constient daca stau prea mult mi-o fura altul, si nu vrea sa se intample asta!

Răspuns Câştigător
| xCarolina a răspuns:

In primul rand, trebuie sa stii ca iubirea nu se spune, se arata. Poate de aceea te blochezi cand vrei sa ii marturisesti ce simti cu adevarat.Incearca in schimbi sa ii dovedesti ca simti ceva pentru ea.Cheam-o in oras. Ceva simplu, nu o formulare prea teatrala, care sa iti produca emotii. Daca accepta, foarte bine, treci la pasul urmator! Ai putea sa o intampini cu un cadou (ceva mic, simbolic, bineinteles). Mergeti la un film, in parc, la un suc, locul nu prea conteaza, atata timp cat este unul agreabil. Apoi incearca sa ii dai semne ca o placi.Nu iti face griji, fetelor li se pare dragut cand un baiat devine usor stangaci la astfel de lucruri si incepe sa se balbaie, dar nu in exces, desigur.

| robinho17 explică (pentru xCarolina):

Stii...mi-ai dat curaj..azi ii voi spunewinking

4 răspunsuri:
| xCarolina a răspuns:

Sa imi zici cum a fost! Daca nu aici, atunci prin mesaj. happy

| Irinka1 a răspuns:

Fii tu nu incerca sa te scchimbi cucereste-o, daruiestei o floare, priveste-o des si incearca sa te apropii de ea cind este singura poate vei avea mai mult curaj.

| ff4ff5 a răspuns (pentru Irinka1):

Eu cred ca ar trebui pur si simplu sa-i spui ca o placi
P.S.De la ce scoala sunteti tu si ea?, Ce clasa sunteti? a si ce oras(judet(