Hei ma cheama Andreea si in + nimeni nu te va striga asa din moment ce sunt obisnuiti cu numele tau real(Andreea)Andreea inseamna razboinic si provine din limba greaca daca vrei sa stii
e un nume frumos si ar trebui sa fi mandra sa-l porti.Din moment ce PARINTI tai ti-au dat numele ar trebui sa-l pretuiesti nu sa le arati ca esti in potriva lor...
Mie imi place numele Nicole :X Acum depinde si de gusturile tale. E alegerea ta
Ei bine problema e ca, dupa ce til vei schimba, vei regreta schimbarea. Tine la numele tau! Schimbinduti numele dupa parerea mea, jignesti parintii. Acestia ti-au dat numele, nu tu ti l-ai ales. A fost un motiv sa te numeasca cu acest nume divin.
Asta e Cel mai bun... Daca te mai cheama si "Vaca Grasa"...e perfect.
Ce-i de ras aici m la numele acesta? desteptule! E un nume ca toate numele!.Pe sora mea o cheama asa si e un nume frumos! Sa nu mai aud comentarii prostesti la numele acesta.
Vrei sa-ti schimbi un nume atit de frumos pentru un nume ca celina care este foarte urit? cred ca ve-i regreta.
Poate vrei sa spui ca pe tine te cheama asa si ti-se spune vaca grasa?
Bianca,Diana,Gabi,Maria-Maricicooo=]]
Nu sugerez sa-ti schimbi numele, deoarece persoanele cu care te cunosti s-au obisnuit cu numele de andreea.si pe mine ma cheama andrei, dar e chiar tare=]; o; x
Buna
Coincidenta! Si pe mine ma cheama Andreea, nici mie nu-mi place numele. Ma rog... Mai jos ai o lista cu nume, care poate ti-ar placea, cel putin mie imi plac mult :
- Nicole
- Diana
- Rebecca
- Sore
- Karyna
- Aisha
- Alessia
- Christy, Kristy (astea doua imi plac cel mai mult)
- Delia
- Katy
- Bianca
- Loredana
- Ramona
- Sophie
Cam atat... Si numele Celina este frumos dar sincer nu-mi place asa de mult, dar acum na, fiecare cu parerea lui. Poate iti place ceva din lista mea :d
Sper ca te-am ajutat. Pa-pa!
Hey... As vrea sa imi schimb si eu numele... Imi spui te rog de ce acte am nevoie si unde trebuie sa merg? Peace and love!