| Mimiiiiii a întrebat:

In clasa este un baiat care mereu imi face complimente, ma ajuta.Atunci cind sunt trista ma incurajeaza si imi spune ca totul va fi bine.Are o atitudine ft buna fata de mine.Cum credeti, ma place?

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Da,te place

| Azµre a răspuns:

Te simpatizează.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Cu siguranţă te place, vezi cum va mai evolua.
Te pup!

| Hevnoraak a răspuns:

Da,te place vrea să fi fericită pentru că ține la tine.Acordă-i un timp vezi cum se cumportă dacă continuă dar nu zice nimic, poate e prea rușinos și ar trebui să faci tu primul pas.

| 26Geo a răspuns:

Complimentele si faptul ca te ajuta,inseamna ca iti e prieten. Vorbeste cu el, iesiti la un suc, afla mai multe despre el, vezi daca are prietena, orice te-ar putea ajuta sa vezi daca te place.Bafta

| thefighter1 a răspuns:

Da, e fraier, treci la urmatoru

| Lioиeѕѕ a răspuns:

Da, eu cred ca te place. Poate e prea timid ca sa o recunoasca.

| crash15 a răspuns:

Este foarte posibil. Daaca face aceste lucruri doar de la o vreme, ii place de tine. Daca o face de cel mult 1 an sau 2, inseamna ca esti o prietena foarte buna pentru el. happy

| packman a răspuns:

Semnele nu mint... te place chiar mult si il intereseazi vrea sa fi fericita si va face orice sa te cucereascawinking funda?

| BubuVlad a răspuns:

Da si eu ma comportam cu o fata asa, dar pana la urma i-am spus ca o iubesc, si acum ii fac cumplimente si altele, poate daca te place iti va da un buchet de flori...eu asa am facut.

| aLL3X9 a răspuns:

Uite..incearca sa te dai si uh pe langa el (daca iti place de el). poate face asta fiindca sunteti prieteni buni sau nush.sau poate te place mult. daca nu iti place de el, bucura.te de complimente tongue