| Hedy a întrebat:

Buna TPU:*:*: m am indragostit:XNumele lui e Mihaita si are10 ani.Nu mi pot explica, eu am chiar 16 dar de cate ori il vad simt un chef nebun sa il strang in brate si sa il iubesc.Nu sunt pedofila am citit pe net simptomele si nu raspund la niciunul din ele.Problema este...nu e nicio problema! Dar nu stiu cum vor reactiona parintii cand vor afla ca suntem impreuna.Va rog sa imi dati niste sfaturi cum o pot cuceri pe mama soacra.mersi si funditsik:*

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

La urma urmei, nu e mare diferenta! Parintii lui iti vor multumi, pentru ca vor scapa de intrebarile lui legate de sex.Numai ca ai grija.la 10 ani, mai are caca in chilotei (chiar si mai tarziu).

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

La 10 se mai joaca cu masinutele?thinking
Doamnestraight faceSarmanul baiat. Uite un caz in care frumusetea e ceva grav

| Cypronge a răspuns:

Salutare, situatia asta nu intra in sectiunea de pedofilie diferenta de varsta nu e suficient de mare intre voi.
Tu ai 16 si ai anumite sentimente pentru un copil de 10 ani, esti sigura ca nu e un sentiment similar cu un sentiment matern?
Cel mai probail copilul ti se pare dragut asa cum sunt toti copii mici si esti putin confuza cu cea ce simti.
De asemenea el e si mult prea mic pentru a avea vreo notiune despre dragoste, ii mai trebuie ceva ani pentru asi dezvolta fizicul si psihicul.
Reactia parintilor nu pot spune ca sunt convins ca va fi pe placul tau, depinde de cum sunt ei mai conservatori sau...
Si mai un lucru la 10 ani el e copil mic lasa-l sa creasca, sa se bucure de ani copilariei.

| butt3rfly16 a răspuns:

Foarte frumos.Nu trebuie sa-ti fie teama de reactia parintilor pentru ca nu vad nimic rau in rel voastra, voua sa va fie bine.Nu cred ca exista vreun "truc" pentru ai putea cucerii parintii, trebuie doar sa fii tu, naturala sa incerci sa fii cat mai deschisa, sa comunici cu ei si stai linistita ca lucrurile apoi vor veni de la sine.Bfata!winking

| glamour a răspuns:

Bai si mie mi se par frumosi multi copii mai mici ca mine dar nu spun ca m-am indragostit. doar il indragesti ca e mic si frumos, atat...

| username23 a răspuns:

Nu, nu il iubesti, e doar simpatie, am si eu asa o situatie, este un baietel dragut si frumusel, si chiar imi vine sal sufoc imbratisindul. Dar am prieten cu 2 ani mai mare ca mine si asa am inteles ca pur si simplu e un baiat dragut si ca si toate fetele ne plac baietii draguti, nu conteaza virsta! Eu te sfatuiesc sa-ti gasesti un prieten mai aproape de virsta ta, si o sa-ti dai seama mai bine ca doar iti era simpatic baiatul de 10 ani.

| adi4ever a răspuns:

Asta e cumva Mihaita Boss?laughing

| Douapunccteunics a răspuns:

Pff nu iubesti doar indragestihappy

| biBii07 a răspuns:

:]]
Mai stiu cu e cu nevoia asta de a il strange in brate, adica cam asa sunt eu cu varul prietenei mele cele mai bune, are 11 anisori insa se imbraca foarte bine si e frumusel rau, si mie imi vine sa il ciufulesc, mai ales ca are si pleata, si il apuc de nas, dar SUNT DOAR CHESTII DE SIMPATIE nimic mai mult. Deci scoate-ti aberatia asta din cap, cum sa te cuplezi cu un pusti de 10 ani, incearca sa faci diferenta intre simpatie si dragoste pentru copii si iubire.

| hsr a răspuns:

Hahahaaa nu cred ca-l iubesti si mai ales la varsta de 10 ani nu are cum Eu am 13 si ma place o fata de varsta cu tine si nu vrea sa fie cu mine ca zice ca's miclaughing[doar ca diferenta nu e asa mare.]inainte sa le spuneti mai bine vezi daca nu tie "drag" de el.adica ai o simpatie pentru cei mai micilaughingmulte fete de varsta ta au acest "simptom" dragul de cei mici, si nu e un lucru rau insa...pana la a sta cu unu de 10 ani mai e cale...mai bine vezi daca nu e simpatiebig grinSarbatori fericite:*

| DarkBlood32 a răspuns:

Poate ca iti e drag ca oe un frate mai mic dar nu ca iubit. Doamne feriii`

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca u vrei sa iti pierzi viata cu piticu ...treaba ta.inseamna ca ori esti urata si pe altu nu gasesti ori esti dusa cu capu

| Ashlinn a răspuns:

Sincer, nu cred ca poti. inteleg ceea ce simti dar cei mari o sa iti rada in nashappy de ce trebuie sa afle? doar nu vrei ceva serios. sper ca te-am ajutat

| eusuntandra a răspuns:

Ce pot sa spun...stiu ce ste iubirea adevarta chiar daca am doar 12 ani jum; tu esti sigura k il iubesti? esti sigura de asta? esti sigura k nu este doar o simpatie? stim toate fetele k ne plac copilasii mici; poate asta e raspunsul cheie; nu am sa rad pentru ca te inteleg si am sa-ti dau si un mic sfatbig grinaca tu chiar il iubesti singura solutie este sa ii spui mamei tale, mamele sunt intelegatoare si sigur iti va da un sfat mai bun decat oricine.Si nu; nu esti pedofila; asta nu are nici o legatura cu dragostea.Gandeste-te bine insa:Chiar il placi? Sau doar e simpatie?