| Flavyuseduard a întrebat:

Ma cheama Eduard si vreau sa va intreb si sa va dati cu parerea despre asta: cunosc o fata foarte frumoasa (ochii sunt fenomenali) si, as vrea sa imi incerc norocul cu ea. Ea nu ma cunoaste, eu stiu mai multe detalii despre ea; in fine, ne mai intalnim pe strada, avem acea privire de 2 secunde ochi in ochi iar dupa ce trecem unul de celalalt ne intoarcem amandoi capul(cam deodata) si iar aceeasi privire. Credeti ca ar fi interesata? Da-ti si voi un sfat si o parere buna.

5 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Data viitoare cand o vezi arunca-i un zambet.
A doua oara dupa ce o intalnesti un zambet subtil si un "Buna" calm, linisit. De doua trei ori iar a 4-a oara incerci sa intrii in vorba cu ea. Usor cu rabdare. Nu direct. Calm.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca va intalniti privirea o saluti?
Pentru ca asta este primul semn cand iti place de cineva, sa o saluti si sa-i zambesti... si curand poti sa o intrebi ce mai face, unde merge si eventual sa legi o conversatie cu ea.

| Flavyuseduard explică (pentru Violleta2022):

Inteleg ce vrei sa spui, dar trebuie sa stii ca ea nu ma cunoaste deloc. Daca vrei sa ami vb cauta pe Facebook Eduard si la imagine iti apare aceaasi ca cea de la TPU(profilul meu TPU)

| Violleta2022 a răspuns (pentru Flavyuseduard):

Imi pare rau Eduarde, nu doresc sa-mi fac publica identitatea.
Oricum, esti un copilas pe langa mine, iar daca tu ai nevoie de sfaturi, te pot ajuta aici, pe TPU.
Binenteles ca poza din avatar nu este a mea, daca asta te-a indus in eroare.

| Flavyuseduard explică:

Ok Gretta, dar nu sunt chiar copilas happy am 16 ani. Si poti spune sfaturi daca vrei, citesc cu placere