Zanbeste-i de fiecare data cand sta de vorba cu tine si privesteo in ochii, fa-o sa rada(in special asta), fi spontan.
Daca nai nr ei de telefon, fi tu primul care il cere. Fa pe cat posibil sa il ceri cat mai indirect.Zi cateodata "te iubesc"" cu tonul schimbat(n-am cum sa-ti explic asta), dar ea sa creada ca e o gluma la inceput.
Alinto, foloseste cuvinte care nu le-ai mai folosit pana acum, fa-i complimente(nu-i spune ca e frumoasa ca asta e banal, daca stai sa te gandesti toti ii spun asta) spune-i ca-i isteata, uitate la comportamentul ei si atuurile ei si pe aceasta baza fa-i complimente.
Just be different from the others.
Nu face asta dacă vrei sa îti pierzi cel mai bun prieten. Gândeşte-te că si el o place.
Si vrei sa eu las lui?
Dar el crezi ca te va abandona? Daca crezi asta, fiind cel mai bun prieten a-l tau, nu ai decât să-l dezamăgeşti, sau poţi fii prieten cu el pe vecie, ori împaci şi capra şi vaca.
Azi am vb cu ea si a spus ca ma iubeste pe mine si el nu e genul ei...si pana acum tot e bine el nu e genu ala
Bros before hoes, ori o faceti posta amandoi ori niciunu. Orice alta varianta va va afecta prietenia. Va place de aceleasi fete pentru ca stati si discutati despre aceleasi fete.
farcry444 întreabă: