| fetitafrumoasa a întrebat:

Buna,TPU! Nu pot asta sa o numesc problema. Mai de graba, plictiseala. Am 12 ani si... am inceput sa ma masturbez. Este o senzatie interesanta si distractiva. Ce imi place cand ma masturbez este ca imi descopar corpul. Foloseam si folosesc mana. Dar a inceput sa para .....plictisitor. Acum voi ce mi-ati recomanda sa folosesc pentru a ma masturba. Dar sa fie lucruri la indemana tuturor. Nu imi permit un vibrator. Dar ce va rog este sa nu folositi vorbe " murdare ". Multumesc pentru intelegere.

8 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Fa degetica

| RAY a răspuns:

Ai 12 ani ai grija ce faci, eu as spune sa renunti la asta esti prea mica

| corbulalbrosu a răspuns:

Singurele produse/obiecte ce le poti avea la indemana si sa le si permiti sa le achizitionezi pot fi : tuburi de spray, banane, castraveciori, morcovi (grosimea cat si lungimea fiind la alegerea ta), insa ori ce ai folosi sa fie introdus obligatoriu intr-un prezervativ. Succes, doar incercand poti spera sa obtii placeri deosebite.

| mihai69 a răspuns:

Ai două variante:
- una gratuită - jetul de la duș (mai ales dacă ai o „pară" cu mai multe tipuri de jet);
- un vibrator, ieftin, doar că nu se cheamă vibrator ci... aparat pentru vibromasaj și e disponibil la raioanele de îngrijire corporală la toate supermagazinele (sau chiar la unele magazine de electrocasnice). ex.:
http://www.okazii.ro/......a177031399
http://www.emag.ro/mini-aparat-masaj-innofit-inn-047-inn-047/pd/DX272YBBM/
(exemplele sunt doar cu caracter informativ și orientativ ca aspect și gamă de prețuri).

| Phoenixstar02 a răspuns:

Orice obiect alegi ai mare grija la igiena. Si la faptul ca daca il introduci in vagin risti sa iti rupi himenul.

| FanAnime3 a răspuns:

Nu e nici o problemă, eu o fac de la 8 ani

| Pufoseniiee a răspuns (pentru FanAnime3):

Esti normal/ normala? Iti distrugi copilaria FanAnime3..doamnee..nu-mi vine sa cred!

| Pufoseniiee a răspuns (pentru FanAnime3):

Esti mica fata mea! daca ar sti mami ce faci erai incuiata in casa si mainile in ghips chiar daca nu le ai rupte.