Pt ca joaca un rol. Una spune, dar altceva simte. Adevarul e in actiunile ei.
Nu iti va spune ea prima, daca asta astepti. Va trebui sa-ti faci curaj si sa-i spui tu ce simti.
Si stabiliti exact termenii relatiei voastre. Ori aveti incredere unul in celalalt si aveti o relatie normala, fara gelozii,
ori nu aveti incredere si incheiati "prietenia" asta.
Si tu ai dreptul sa iubesti. Daca ea nu poate nici macar sa recunoasca ca simte ceva pentru tine, atunci mai bine o lasi cu problemele ei si iti gasesti pe altcineva.
Cu cat lasi timpul sa treaca, cu atat mai dureros va fi.
Părerea mea e că fata nu ştie ce vrea un sfat ar fi să îii ori împreună ori deloc şi o laşi pe ea să alegă ce vrea şi ai încheiat situația
Nu exista "prietenie cu beneficii", asa cum spui chiar tu: "oricat as incerca sa nu depun sentimente tot o fac"
Fata asta te placea inainte iar acum e indragostita lulea. Ea joaca rolul de "cool girl", nu vrea sa para disperata.
Va aflati intr-o situatie toxica, in care niciunul nu vrea sa recunoasca ce simte cu adevarat. Ceea ce e absolut stupid!
Gandeste-te bine daca ea e aleasa, daca vrei sa fii cu ea.
Daca raspunsul este Da, gaseste momentul potrivit si spune-i. Creeaza un moment romantic, de care sa va amintiti amandoi cu drag peste ani.
Daca raspunsul este Nu, atunci incheie "prietenia" asta. Va trebui sa impui limite si sa reduci contactul cu ea.
Este si un film cu titlul asta, in care protagonistii sunt indragostiti, dar unul din ei nu vrea sa admita. Urmariti-l impreuna, poate asa va dati seama cat de supide sunt "prieteniile cu beneficii"
Am mai incercat sa-i spun mai pe ocolite sau sa discutam subiectu dar mereu avea aceeasi idee.Nu simte ca poate sau vrea o relatie.Dar nici nu m-ar lasa plec. Spune ca nu e geloasa ca nu o intereseaza si face exact opusul, ba imi cauta masina sa vada pe unde e, ba cand imi zareste masina ma intreaba mereu ca unde ma duc sau unde is.Genu de persoana care nu te lasa sa mori da nici sa traiesti…
Pai i-am mai spus, am mai discutat si raspunsul mereu a fost acelasi.Ca nu vrea o relatie deocamdata.Ea nici nu ii tipa ce,, pica usor,, sau mereu vorbeste cu baieti, e si extrem de inchisa in ea si nu spunemimenui ce face, dar cumva eu am reusit sa sparg toate barierele astea si am ajuns si sa am contact sexual.Nu stiu, dar pe mine ma frustreaza faptul ca mereu o baga pe asta ca,, suntem prieteni,, si dupa se comporta exact invers. Zice ca nu o intereseaza si dupa face exact opusul, e un paradox. Si mi-e draga si ne intelegem super bine si mi-a la i betie cu lacrimi in ochi ca eu pentru ea reprezint linistea sufleteasca pe care o cauta de mult, si eu o vad pe ea ca e o persoana relativ recesi inchisa si cumva cu mine nu a fost de niciodata asa. O vad ca nu vrea sa ma piarda si se sinte atrasa da nici nu vrea sa faca un pas in fata probabil din cauza traumelor si frucilor ei.Da nici eu nu pot sta asa la nesfarsit, dar parca nici eu si nici ea nu vrea sa se opreasca.Totul e un paradox si deja daca am ajuns sa scriu pe TpU e clar ca nu mai stiu care ar trebui sa fie solutia.
Probabil inainte i-a plăcut de cineva care care a vrut doar cica prietenie cu beneficii, ea a suferit si acum braveaza, zice ca vrea doar prietenie cu beneficii, incearca sa nu aiba așteptări ca sa nu se mai expuna suferinței.
Cine nu vrea sa respecte planul Creatorului, acela ca sexul sa aiba loc intr-, un cadru de afectiune, asumare, dedicare reciproca si anume in casatorie, nu are aprobarea Lui peste relatie si nu iese bine, nu aduce fericire pe termen lung. Ai fi mult mai fericit daca pe viitor ai alege sa respect planul Lui si sa faci sex numai după căsătorie.
Fa dracu un rezumat ca am 13 ani si n am **** atentia necesara sa citest tot si sa te ajut cu un sfat spune dracu ce vrei pe scurt
alexandra05 întreabă:
Reveenton întreabă: