Da, șanse sunt sa fi ramas spermă pe chiloți, dar șanse de a ramane gravida nu sunt.
A zis ca poate a bagat spermatozoizii ea cand a ajuns acasa prin masturbare, și acum ca trebuie sa ii vina menstruație ii curge secreției maronie si rozalie
Ii este foarte frică
Zice că este gravidă, dar nu prea cred ca are cum
Ca sa ramai gravida trebuie sa fii facut sex neprotejat cu penetrare
Nu jucându-se, nu?
18 Ani
A zis ca poate a bagat spermatozoizii ea cand a ajuns acasa prin masturbare, și acum ca trebuie sa ii vina menstruație ii curge secreției maronie si rozalie
Ii este foarte frică
Zice că este gravidă, dar nu prea cred ca are cum în situație de față
Ca sa ramai gravida trebuie sa fii facut sex neprotejat cu penetrare, plus ca a fost doar Petting
Nu doar așa, nu?
Nu este gravida dar are dereglari hormonale, ar fi bine sa o consulte medicul ginecolog
Asta crede ea, că inca era spermă pe chilot și pe mana și ea a bagat degetul dar trecuse cateva Minute pana a ajuns acasă
Asta e din seria "intreb pentru un prieten"
Sa faca un test de sarcina la 3 saptamani dupa actul sexual neprotejat, cand va fi detectabila prezența hormonului hCG (Gonadotropină corionică umană) în urină.
Eu cred ca se teme deoarece a luat-o probabil valul si s-a masturbat prin frecarea respectivilor chiloti de zona genitala. Altfel, in mod normal, cand te masturbezi in voie, nu prea ai treaba cu chilotii. Si te mai si speli pe maini inainte de asta...
Oricum, nu e insarcinata, dar sunt anumite dereglari hormonale pe fond de stres.