| anonim25anonimmm a întrebat:

Bună, TPU happy
Prietena mea a facut petting cu iubitul ei și el și a dat drumul, ea era in chiloți
Dupa ce a ajuns acasă ea s-a masturbat singură
Sunt șanse ca pe chiloți sa fii fost spermă sau lichid și să ii fii intrat in vagin?
Fără hate vă rog

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Da, șanse sunt sa fi ramas spermă pe chiloți, dar șanse de a ramane gravida nu sunt.

| anonim25anonimmm explică (pentru Emilian65):

A zis ca poate a bagat spermatozoizii ea cand a ajuns acasa prin masturbare, și acum ca trebuie sa ii vina menstruație ii curge secreției maronie si rozalie
Ii este foarte frică

| anonim25anonimmm explică (pentru anonim25anonimmm):

Zice că este gravidă, dar nu prea cred ca are cum
Ca sa ramai gravida trebuie sa fii facut sex neprotejat cu penetrare
Nu jucându-se, nu?

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ce varsta are ea?

| anonim25anonimmm explică (pentru CristiDinBucuresti):

18 Ani
A zis ca poate a bagat spermatozoizii ea cand a ajuns acasa prin masturbare, și acum ca trebuie sa ii vina menstruație ii curge secreției maronie si rozalie
Ii este foarte frică

Zice că este gravidă, dar nu prea cred ca are cum în situație de față
Ca sa ramai gravida trebuie sa fii facut sex neprotejat cu penetrare, plus ca a fost doar Petting
Nu doar așa, nu?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim25anonimmm):

Nu este gravida dar are dereglari hormonale, ar fi bine sa o consulte medicul ginecolog

Asta crede ea, că inca era spermă pe chilot și pe mana și ea a bagat degetul dar trecuse cateva Minute pana a ajuns acasă

| mihai69 a răspuns:

Nu.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Asta e din seria "intreb pentru un prieten" laughing

Sa faca un test de sarcina la 3 saptamani dupa actul sexual neprotejat, cand va fi detectabila prezența hormonului hCG (Gonadotropină corionică umană) în urină.

| Gabryel85 a răspuns:

Eu cred ca se teme deoarece a luat-o probabil valul si s-a masturbat prin frecarea respectivilor chiloti de zona genitala. Altfel, in mod normal, cand te masturbezi in voie, nu prea ai treaba cu chilotii. Si te mai si speli pe maini inainte de asta...
Oricum, nu e insarcinata, dar sunt anumite dereglari hormonale pe fond de stres.