anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu...prietenul meu vrea sa facem sex si crede ca eu sunt virgina dar de fapt nu sunt...ce pot s fac ca sa nu.si dea seama?

15 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Tu ii crezi asa prosti?

| Purec a răspuns:

Spune-i ca aveai impresia ca virgina, este tot un fel de curva, doar ca mai soft. Nu l-ai mintit, in urechea stanga esti inca virgina

| anonim_4396 explică (pentru Purec):

Bravo raspuns corect happy

| OnlineZ a răspuns (pentru Purec):

Daca nu mai este virgina si a mai avut un alt barbat in viata ei ..inseamna ca e curva.Nu stiu, misto.Dar din cate stiu eu c***E sunt alea care o fac cu toti din placere sau pentru bani, nu pentru o alegere gresita.In fine sad

| Purec a răspuns (pentru OnlineZ):

Nu am zis ce ai inteles tu. Daca prietenul ei vrea sa faca sex si ea i-a zis ca e vrigina desii nu e, undeva este o problema. Din felul in care a pus intrebarea ne-a aratat ca este cum este. Intr-o relatie serioasa nu exista asemenea probleme, iar cine face sex fara sa aiba o relatie serioasa, cum o numesti?

| OnlineZ a răspuns (pentru Purec):

Mda...fie cum zici tu!

| OnlineZ a răspuns:

Lipeste-o cu perlandez laughingrolling on the floorce sa faci asta e viata, trebuie sa accepte daca te iubeste, iar tu nu ar fi trebuit sa il minti asta inseamna ca ti-e rusine de ce ai facut..si dupa parerea mea nu este o rusine, asta e ai facut o alegere gresita ..si eu am facut o alegere gresita asta e viata acum ce pot sa fac. Daca nu ai fi c***a si ai fi facut cu toti si doar a fost o alegere gresita nu ai de ce sa te rusinezi ..nu ai de ce sa ii ascunzi. Asta e viata spune-i adevarul mai bine si accepta consecintele

| pisicutzamik a răspuns:

Buna,pai daca l-ai mintit,asta e,cu totii gresim,si vad ca unii te condamna pe aiciwinking, cine nu greseste sa arunce cu pietrelaughing, inainte de a va intalni sa faceti sex, vorbeste cu el fata in fata si spune-i ca nu mai esti virgina si daca tine la tine o sa te inteleaga daca nu asta e, cum s-a mai spus ca 90% te lasa mai bine sa te lase inainte sa faceti sex decat dupa, o sa-ti para rau, dar eu sper sa te inteleaga ca nu mai suntem pe timpul bunicii cand fata trebuia sa fie virgina. baftawinking

| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai na relatia asta a voastra are de suferit in viitor daca nu exista sinceritate. nu vad de ce nu i ai fi spus inainte ca nu esti virgina. te prefaci si tu ca te doare. ca sa fie asa oleaca de sange poti sa aranjezi sa o faci in ultima zi de menstruatie ma gandesc. sporwinking

| TheBlackAng3l a răspuns:

O sa se intoarca roata laughing) atunci sa te vad...aa si oricum o sa afle si o sa te lase 90% bafta laughing

| Stefanyax0 a răspuns:

Sa devii din nou rolling on the floor

| nebonela a răspuns:

Fa-o noaptea ....si va merge

| Motofelea_Alex_1992 a răspuns:

Pai, stii ce o sa faca? O sa-ti spuna ca nu-i nimic, ca te intelege de ce ai facut asa si dupa aia se va culca de cateva ori cu tine din razbunare sa nu piarda timpul investit si dupa te va lasa. Asta daca-i baiat destept.

| vasikica a răspuns:

N-ai cum sa-l minti doar daca e putin mai prostut o sa te creada ca esti virgina dar daca afla ca nu e el primul baiat care te ....nu cred ca o sa-i surada ideea

| MariaMaria000 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa fii sincer cu el.O relatie se bazeaza pe sinceritate. Daca il iubesti nu il minti.