Nimic. Te sfătuiesc să nu faci nimic. Cu orice ți-a greșit el, arată-i că ești mai bună de atât. Nu te coborî la nivelul lui. Răzbunarea nu aduce satisfacție. Sau dac-o aduce, e doar una de moment după care începi să te simți nasol. Nu mi-o lua în nume de rău. Nu te supăra pe mine. Îți spun doar cum e, pentru că am trecut prin astea.
Stiu! Tocmai am si spus asta! De aceea I-am dat un raspuns sarcastic...
Da, ai dreptate! "o inima rece se incalzeste cu un zambet cald." Frumos...
Asa imi este caracterul! Multumesc pentru raspuns, dar sa stii ca imi este cam inutil.
M-am gandit si la asta si de aceea nu mai vreau sa apelez la prima varianta cu razbunarea...
Dar exista o mare diferenta! Eu nu o sa folosesc niciodata oameni...
Da, am stabilit lucrul asta!
Mersi frumos pentru raspuns! Nu trebuie sa pui sare pe rana...
Din cate am inteles tot el iese in pierdere si ramane fara nimic, deci... Nu are rost sa te pui la mintea tuturor tampitilor.
Inseamna ca ai inteles ideea!
Si da, ai dreptate! Nu o sa ma cobor la standardele lui.
Nu stiu cat te va ajuta raspunsul meu dar eu ti-l spun oricum.
Propriile lui greseli il vor pune la pamanat intr-o buna zi. Viata il va lovi ori de cate ori va face aceeasi greseala.
Cel mai important este sa lasi ce a facut in urma, sa iti continui viata linistita, sa te comporti ca si cum nimic nu s-a intamplat, il yratezi decent. Fii indiferenta cu el dar placuta cu ceilalti, fa-ti un prieten. Cei ca el sunt multi, important este sa nu le mai acorzi sansa sa te cunoasca.
Si nu uita zicala: "cu ce dai cu aia primesti"!
Toate cele bune.
Raspunsul tau imi este mai util decat crezi. Mersi mult pentru sfaturi!
o seara buna!
Probabil o abordare dura din partea ta il va scutura un pic.Eu i-as spune in fata ca mi-am dat seama de la inceput de intentiile lui si am vrut sa vad pana unde ajunge cu nesimtirea.
Nu stiu cati anisori ai, dar nu conteza.
Investeste ceva bani in tine, mergi la coafor, schimba culoarea parului, cumpara o rochita sexi. Oricum, schimbarea ta trebuie sa fie vizibila.Ai grija sa fii vazuta, ca sa vadace a pierdut.
Apoi ii spui sec,, Mihai(sau cum il cheama) te-am iubit ca e nebuna.Tu nu ai stiut sa apreciezi asta.Ba mai mult te-ai folosit de prietena mea. Urat din partea ta.As vrea sa nu mai cauti; ADIO!''
Se pare ca nici prietena ta nu te merita!
Crede-ma ca razbunarea nu are nici un rost!
E mai bine sa creada ca ai gasit pe cineva mai bun decat el.
Nu vreau sa ii arat ca ma doare. sau ca am fost afectata...
Heys întreabă:
liliana77any întreabă: