Masturbarea este normala si nu scade cantitatea ori calitatea spermei. Ma intreb cum vin unii oameni cu asemenea idei. Mai bine te masturbezi si esti relaxat decat sa ajungi un frustrat care ajunge sa ejaculeze cand ii zambeste o fata. Iar daca nu te masturbezi vei ajunge sa ai vise umede oricum. Masturbarea este normala.
Cat despre bagatul degetelor in fund, anusul are intr-adevar anumite terminatii nervoase care pot provoca placere. De asemenea sunt fete care sustin ca simt placerea din sex anal. Deci ceva, ceva trebuie sa fie. Probabil la unii oameni aceste terminatii sunt mai active, la altii nu. Asa ca raspunsul meu ar fi, nu. Nu este grav daca faci ceva ce iti face placere atat timp cat nu afecteaza bunzastarea celor din jurul tau. Iar faptul ca iti bagi degetul in fund in timp ce te masturbezi nu cred ca afecteaza bunastarea nimanui. Atat timp cat te speli pe maini dupa, evident.
Insa, cred ca cel mai bine ar fi sa nu mentionezi asta celor din jurul tau. Dupa cate observi oamenii sunt foarte rapizi cand vine vorba de a judeca actiunile celorlalti.
Cam asa este. destul de grav pentru ca deviezi de la ce inseamna baiat sanatos.
Chiar daca ti-au spus altii ca este sanatos sa te masturbezi si ca este normal vreau sa te informez ca adult bine informat ca nu este deloc sanatos sa te masturbezi. dimpotriva iti vor scadea sansele sa gasesti o fata asa cum ti-ai dori pentru ca eliminandu-ti sperma iti arunci pe geam virilitatea, barbatia care este in sperma si devii moale, bleg.
fetelor nu le plac baietii moi si fetele ii simt pe cei care se masturbeaza. e simplu cei care se masturbeaza nu au curaj sa se apropie, sunt timorati si blegi, cauta scuze, nu indraznesc sa supere o fata si multe altele.
stii ca diferenta dintre un bou si un taur este ca boul nu are testicole pe cand taurul are. la fel si prostii care se masturbeaza nu mai au sperma in testicole, sunt ca si cum nu ar avea testicole pentru cateva zile. sperma se reface greu daca abuzezi. singura intrebuintare este sa faci copii. crede-ma sunt multe placeri in viata mai mari decat sexul.
boii sunt blanzi si moi pe cand taurii...pai uita-te si tu. taurii sunt relaxati, increzatori, puternici, energici, nu se tem sa lupte si sunt pregatiti pentru orce situatie. eu iti dau doar un link cu tauri adevarati.
https://www.youtube.com/watch?v=JG692CRey0Q
tu ce alegi sa fii, un bou ca cei care te invata ca e bine sa te masturbezi sau un barbat adevarat. sfatul meu este sa umblii dupa fete chiar daca este greu vei reusi decat sa te gandesti singur la baie la fete. alege.
Dap, e normal. Totusi, incearca sa nu le spui asta parintilor sau celor apropiati, zic si eu. Chestiile de genul nu sunt ceva cu care te lauzi in fata celorlalti, stii?
Masturbatul nu este, dar opreste-te din bagat degete pentru ca in final ajungi la vibrator!
Si apoi usurel devii pe invers!
Nu cred ca pot spune ca e rau sau bine, nu fac asta!
Am mai vazut pe site-uri ''diverse'' asa ceva, nu stiu ce sa spun dar nu o mai fa!
O sa ajungi la vibratoare!
Da,e normal ca te simți bine chiar si la faza cu degetul deoarece anusul este plin cu niște Mușchi care la penetrare se încordează si creează o stare de plăcere, ca atunci când te căci in voie
Nu este nimic grav dar este in schimb foarte ciudat sa-ti bagi degetele in fund in timpul masturbarii.
Ba faci o treaba buna! Bagai si lui ma ta degetu in cur sa vezi ca o sa se bucure!
anonim_4396 întreabă: