| xVogue a întrebat:

Sunt intr-o relatie cu un baiat de ceva vreme si m-am atasat foarte mult de el. El a trebuit sa plece in alta tara acum 2 zile ca sa isi termine liceul si se va intoarce doar peste doua luni. Eu sunt o fire petrecareata, nu pot sa stau acasa nicicum, mereu simt nevoia sa ies sa ma distrez in oras, dar de cand a plecat stau doar in casa si nu mai am chef de nimic. In momentul de fata nu imi gasesc nici o explicatie pentru treaba asta. As vrea niste pareri in legatura cu treaba asta, poate unii au trecut prin ce trec si eu acum si mi-ar putea gasi o explicatie. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| WildDream a răspuns:

Raspunsu e simplu si se afla in ce ai scris mai sus: te-ai atasat foarte mult de elwinking
Acum cand e plecat ii simti lipsa foarte tare si parca nimic nu mai are nici un farmec fara el...

3 răspunsuri:
| Zenit313 a răspuns:

Este evident ca esti trista pentru ca a plecat si nu mai este langa tine.
Dar trebuie sa realizezi ca nu este alta solutie decat sa astepti pana cand o sa revina in tara.
Relatiile la distanta sunt dificile,trebuie neaparat sa existe incredere, comunicare, intelegere si iubire.
Este greu, trebuie sa te obinuiesti cu ideea ca nu se poate altfel si nu are rost sa fii suparata.
Oricat ai suferii, sentimentele nu schimba ordinea lucrurilor!

| tzus a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie ca si tine numai ca stau asa de 3 zile...eu fac doar lucruri care imi plac si vorbesc cu el cand pot big grin

| SecretLady91523 a răspuns:

E o situatie de urgentastraight face. Du-te la magazin si cumpara un borcan de nutella, dupa ce o sa il mananci o sa te simti putin mai bine. Asa...deci,e clar ca ii simti mult lipsa dar nu trebuie sa te izolezi de restul lumii doar pentru ca el nu este aici. Vorbeste cu el pe cat posibil la telefon, pe mess, skypethinking Iesi cu prieteni si fa lucrurile care iti plac. Sper ca te-am ajutat. Take care:*