Pff...complicata situatia ta ![]()
Ei bine, eu am fost pusa in aceeasi situatie. Si itr-adevar, parintii crd ca esti mica pentru el, se gandesc la faptul ca e mare si iti poate face rau! ca vrea sa isi bata joc de tine
Eu zic, sa mai astepti cel putin un an, sa ai macar 15 si atunci vei fi putin mai mare! Sau,vorbeste cu mama ta,incearca sa ii spui ca nu vrei sa te feresti de ea,ca vrei sa vezi ca poti avea incredere,sa nu ii spuna tatalui,ca vrei sa fiti cele mai bune prietene,incearca sa ii spui adevarul cu grija! Sa ii explici ca e un baiat bun si varsta nu prea are importanta,sunt doar niste numere,a trecut si ea si stie cum e sa iubesti! Cu prietenul,sa nu va vada cineva va puteti duce undeva, unde nu prea e lume... ca de exemplu, daca ai bunici care nu prea stau pe acasa, adu-l pe acolo, sau el daca are rude. nu stiu. ![]()
Bafta multaa
Doamne.el la 17 jumate s-a combinat cu una de 12 jumate. dumnezeule. nu am citit tot. inceputul mi-a fost destul. nu-i normala o relatie de genu. daca as fi tatal tau din start ti-as interzice. el 20 tu 15. tu pasesti pe coridoarele liceului, el mai un pic si termina facultatea. diferentele de varsta nu se simt daca ambii au peste 20. daca ea 20 el 25 e ok.dar el 20 ea 15..a.b.s.u.r.d. cam..pedofil prietenul tau.ii cam plac copii. si uita lumea in care traiesc.
Ce va mai arde gandul la baieti. Buna in legatura cu problema ta, ar fi cazul sa discutati impreuna cand ar trebui sa va vedeti si cand nu.Dar eu zic sa nu te atasezi mult de el asa ca daca ai putea sa fi putin mai indiferenta.
Of doamne ce nu suport genul de parinti ca ai tai.Sa ai o relatie si sa nu iti poti pupa iubita pe strada, in parc sau unde simti "ca o vede mama/tata". Trebuie sa te impui in fata parintilor cu lucruri de astea sa le spui ca tu iti vezi de treaba ta cu invatatul etc si trebuie sa te inteleaga! Te pup!
Fa sex cu un caine sa vezi cum e si dc iti place fa si cu el mie mi a placut avea si puta mare reex
Incerc sa fiu destul de serioasa, pentru ca stiu cum e!
Scuze,dar vad ca tu chiar ai imaginatie, sau esti intr-o situatie foarte foarte naspa.Nu am mai citit de cand ai spus ca tu ai 14 si el are 19. Da serios, chiar nu va puteti abtine? Toate pustioaicele "neintelese" isi varsa amarul aici. Spune-le parintilor, ca ar putea sa ajunga la inchisoare.
Corect..eu am 18 ani dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa ma combin cu o fata care sa fie cu mai mult de un an sub varsta mea
Ai grija ca nu este asa usor nici daca le spui parintilor..Eu am o prietena care a fost cam in aceeasi situatie(decat ca ei intretineau rel).Ea avea 16 si el 21.Si tot asa, trebuia tot timpul sa se fereasca si pana la urma s-a hotarat sa vorbeasca cu ai ei si sa le explice.S-a dovedit a fii cea mai mare gresala.Pt ca parintii au mers la politie pentru corupere au dus-o la ginecolog au incercat sa il acuze si de viol etc.a fost mare "taraboi", dupa cele intamplate nu au mai putut sa se vada o perioada buna deloc..Asa ca ai mare grija..parintii in astfel de cazuri crede ca iti face bine daca te desparte de el..realitatea fiind cu totul alta!
Eu zic ca ar fi bine sa le spui pentru ca si eu am tot 14 ani si prietenul meu tot 19...si poate daca tu le spui vor intelege ce simti tu pentru el si mai als daca le vei spune de cat timp esti cu ell :* Sper ca am fost de ajutor... FUNDITA? :*
Te respecti! cu un copil e f usor. e naiv, cum spui tu asa e bine, face ce vrei tu. cu una de 20, 20 si..nu-i chiar asa usor. daca vrei sa cresti copii fa-ti tu unul, zic eu. prietenul ei nu-i in stare de una mai mare si o gasit-o pe ea, bine-i asa
La fel si mama mea este foarte severa cu mine, adevarat si faptul ca esti mica pentru el...dar daca el este mai mare poate sa fie un tip care iti vrea raul.(dar nu vreau asta), incearca sa suporti consecintele iar eu stiu.(daca vrei). cand vei implini 15 ii vei spune.(este doar parerea mea) :*
Cum draq sa nu fie mai usor sa iei una de 11 12 decat una de 20. aia de 11 12 ii dai 20 de lei si ii spui cateva cuvinte si ai cumparato... apoi in ziua de azi lumea nu mai face diferenta intre minor si matur
Cineva drag mie spunea : "buni rai cum sunt, sunt parintii nostri", e normal ca parintii sa nu fie de acord cu relatia asta, pana la urma ai doar 14 ani, repet 14 ani si sunt sigur ca aceasta diferenta de 5 ani iese f tare in evidenta mai ales in gradul de maturitate a gandirii...te cred, il iubesti, te iubeste dar trebuie sa intelegi ca niciodata parintii tai nu vor accepta situatia asta stiind ca ai doar 14 ani si trebuie sa dai examenul de admitere la liceu deabia...gandeste pozitiv si continua sa ai speranta dar gandeste-te si la parintii tai
Este strict treaba mea ce fac cu viaţa mea, măcar eu la 14 ani ştiu să scriu corect, însă la cât eşti tu de "matur"...Am cerut un răspuns, nu am nevoie de alte comentarii răutăcioase, sincer. Este viaţa mea, dacă e pedofil sau violator sau cum spuneţi voi, eu intru în belea, nu tu. Aşa că lasă-mă cu "sfaturile" tale. Dacă tu crezi că poţi cumpăra o tipă de 11 ani cu 20 de lei, fa-o! Dar eu mă consider capabilă să am o relaţie. Este strict părerea mea! La revedere!
La 14 ani spui ca il iubesti? Ma lasi acum 2 ani probabil te jucai cu papusile...cred ca sta cu tine pentru ca e pedofil...
Anisoara4 întreabă: