anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

un băiat imi tot trimite inimi si îmi zice sa ii trimit poze cu mine fără haine si mi-a zis ca nu face nimic cu ele si ca imi trimite si el poze.Ce sa fac sa ii dau bloc sau sa ii trimit?

18 răspunsuri:
| ania a răspuns:

E plin pe TPU de fete ce regretă că sunt băieți care au poze, filmări cu ele. Ai fi mai fericită dacă de corpul tău gol ar avea parte doar soțul tău.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Bloc rapid.

| Sofer a răspuns:

Dacă ești adepta sa trimiți poze nud cu fața acoperita nu știe cine ești.

| SG1995 a răspuns:

Clar block, poze nud, nu ii trimiti decât unei persoane pe care o cunoști și ești 100% sigură că mai târziu nu le va folosi într-un mod neadecvat.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Chiar atat de credula esti?

| Werrich a răspuns:

Nu ii trimite poze, nu este recomandat, dupa cum a mai zis cineva aici te va putea santaja.

| alexalx1234 a răspuns:

Esti proasta rau daca ii dai

| Xpressurself a răspuns:

Sa razi de el ca nu are curaj sa vina si sa te scoata la o plimbare. Ce sa-i faci, o sa intalnesti de astia destui, lasa-i in treaba lor pe prosti.

| Bruno92 a răspuns:

Ești proasta dacă ii dai nud cu tine.

| eckblume a răspuns:

Spune-i ca nu trimiti poze nud.

| Catalin77945 a răspuns:

Sa ii dai bloc, ca te fraiereste

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

În liceul meu sunt destule care fac chestia asta si uite asa circula pozele cu ele peste tot, până si profesorii dau de ele la cat de răspândite sunt. deci nu fi proastă sa le calci pe urme panaramelor

| Byb2001 a răspuns:

Da mai bine nu ii trimit si l am blocat

| AlexValentinn a răspuns:

Dai pozele, nu are ce sa se intample.

| Pantagruel a răspuns:

Trimite-i, dar pune-ti ceva pe fata.

| Stegman a răspuns:

Mai bine nu ii trimite. Decat daca 100 % de incredere. Dupa te poate manipula xum vrea el si te poate trimite oricarui vrea el. Bai bine stai linistita

| NyanMei a răspuns:

De ce ai trimite poze nud unui strain? Nu! E corpul tau pana la urma. Nu te lasa pacalita de acesti "baietei"

| RolandVA a răspuns:

Nu trimite nimic, ca te poate santaja mai tarziu cu ele ca sa faceti sex.