| pinguinuVerde a întrebat:

Voi ce`ati face din dragoste? happy [Sper ca nu v-ati gandit ca altele, sau ca altii, sa se sinucida straight face ]. fundita desigur >:"!

17 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu i-am zis de casatorie cam la vreo 2 luni de cand ne-am cunoscut. Peste cam inca o luna si-a dat seama ca eu vorbesc serios, la 8 luni de cand ne-am cunoscut am facut nunta. big grin

| Razvan a răspuns:

As dormi mai putin pentru a visa mai multwinking

| nobody_9468 a răspuns:

Nu m-am gandit pana acum.De fapt.Ba da. M-am gandit azi-noapte, cand nu aveam somn. M-am gandit la ce as face pentru a-l avea aproape.
Sa spun ca-mi dau viata n-ar avea sens.Si nu, nu fac ceva pentru el, daca fac, fac mult, maxim multe pentru "noi". Daca mi-as da viata ar insemna sa le las cale libera la altele, ceea ce nu voi face niciodata. Daca-l am, il am pentru mine, il am sa ma iubeasca, sa-l iubesc.Aseara ma agndeam la momentul in care va trebui sa renunt la el, sau i care se va termina totul, prietena mea m-a avertizat deja "Peste 3 luni ai sa bocesti la fel cum ai facut-o acum o 2 luni, e riscul tau, sper ca stii ce fac"Ce pot sa fac? Profit de ultimele clipe de fericirehee hee.

Bafta.

| Damian a răspuns:

Mi-as taia unghiile

| GyeBaek a răspuns:

Orice ca sa fac pe persoana iubita fericita.

| Miauti a răspuns:

M as arunca in... barca si as pleca la pescuit.

Nu stiu ca nu imi vine in minte nimic.

| Pedala a răspuns:

Ti-as da cu ciocanu peste degete

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

As face orice, ca sa ii fie lui binehappy
asta doar daca merita:p
fundita?

| pwp a răspuns:

Pentru dragoste as renunta la casa parinteasca, dar nu si la parinti!

| RoxannaST a răspuns:

Aș merge până unde s-ar termina drumul happy

| beautifulkiss a răspuns:

Buna eu din dragoste mi-as sacrifica si cea mai mare particica din mine.Bineinteles decat cuiva care merita.As face orice ca prietenul meu sa fie cel mai fericit om de pe planeta si i-as demonstra in fiecare secunda a vietii mele ca inseamna totul pentru mine si ca il voi iubi mereu.Desigur daca v-a si apareabig grin

| cornel a răspuns:

As lasa orice pentru femeia pe care o iubeschappy

| cornel a răspuns:

Tu?

| MaDuTzA_9669 a răspuns:

Totul dragostea iti da toata libertatea cand iubesti toata lumea e a ta nimic nu mai conteaza decat persoana iubita
cand iubesti totul e altfel gandesti altfel vezi lumea altfel
si ce as face cu dragostea tot fundita:*:*

| LLO a răspuns:

Orice cat timp primesc si eu inapoi :*

| 20girl a răspuns:

Faci de toate si primesti inapoi nimic... m-am convins...

| Catalin_8113 a răspuns:

Fata tu nu cred ca esti buna la cap... daca nu ma insel am mai vazut o intrebare de la tine de tipul asta, vrei sa ne intrebi pe noi inainte sa te sinucizi rolling on the floor))) vorbesc serios