| DeadlySilence a întrebat:

vreau parerea voastra, este gresit ca o fata sa simta ceva pentru o alta fata?

Răspuns Câştigător
| Balmung a răspuns:

Deadly chestia asta e relativa. Mi-e sincer nu mi se pare ceva gresit. Dragostea nu poate fi considerata corecta sau gresita. Si toate sentimentele la fel. Daca asta simti, nu e nimic neregula cu tine. Fiecare dintre noi poate fi atras in mod deosebit de o persoana de acelasi sex. Si asta nu inseamna neaparat ca esti lesbiana sau gay. Daca esti adolescenta este mai mult un impluls hormonal, care va trece usor. Succes!happy

10 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Nu !

| wildthing a răspuns:

Presupun ca te referi la o relatie de dragoste intre doua fete. Ei bine, nu mi se pare deloc gresit, ci mi se pare foarte misto, chiar mai misto decat relatia dintre un baiat si o fata. In schimb, mi se pare absolut dezgustator sa se intample asta intre doi baieti. Aaa si era sa uit, ma mai dezgusta foarte tare o fata (lesbiana) care incearca sa copieze felul de a fi al baietilor. Daca imi plac relatiile lesbi, imi plac cele dintre doua fete cu comportament si trasaturi feminine. happy

| RimePeHartie a răspuns:

Daca sunt lesby nu e gresit. daca sunt fete la locul lor cam dalaughing

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Nope, unele fete sunt atat de bune incat oricine se uita la ele tongue

| SociallyDepressed a răspuns:

Daca e in varsta pubertatii e normal.

| Prăjiturică_5703 a răspuns:

Gandindu`te la religie...da e gresit.happy dar amintindu`ti in ce lume traim nu e nimic gresithee hee

| ElectricChapel a răspuns:

Te referi la ce anume? Simti pentru o fata acea scanteie "de iubire" sau o prietenie (relatie mama-fiica)?

Daca consideri ca te simti atrasa de o alta fata, incearca sa ramai la opinia ta! Multi, iti vor spune ca nu-i bine sa fii indragostita de o persoana de acelasi sex ca tine. Si crede-ma, ca-i o prostie cand iti spun oamenii asta... Mie persoanl mi se pare un lucru absolut okay. Daca ai fantezie cu o persoana de acelasi sex nu inseamna ca esti lesbiana sau gay. Important este sa faci ceea ce crezi tu! Nu te lasa influentata!

| A3tius a răspuns:

DA lesbi sunt asa scarboase,,,

| DerFinne a răspuns:

Evident, o fata ar trebui sa fie cu un baiatwinking dar daca esti atrasa de o fata... nu e nimic gresit happy

| idontknow_6236 a răspuns:

Cine este in masura sa zica ce este gresit si ce nu? Nimeni, fa ce simti si ce vrei cu viata si cu corpul tauhappy

Întrebări similare