Deadly chestia asta e relativa. Mi-e sincer nu mi se pare ceva gresit. Dragostea nu poate fi considerata corecta sau gresita. Si toate sentimentele la fel. Daca asta simti, nu e nimic neregula cu tine. Fiecare dintre noi poate fi atras in mod deosebit de o persoana de acelasi sex. Si asta nu inseamna neaparat ca esti lesbiana sau gay. Daca esti adolescenta este mai mult un impluls hormonal, care va trece usor. Succes!
Presupun ca te referi la o relatie de dragoste intre doua fete. Ei bine, nu mi se pare deloc gresit, ci mi se pare foarte misto, chiar mai misto decat relatia dintre un baiat si o fata. In schimb, mi se pare absolut dezgustator sa se intample asta intre doi baieti. Aaa si era sa uit, ma mai dezgusta foarte tare o fata (lesbiana) care incearca sa copieze felul de a fi al baietilor. Daca imi plac relatiile lesbi, imi plac cele dintre doua fete cu comportament si trasaturi feminine.
Gandindu`te la religie...da e gresit.
dar amintindu`ti in ce lume traim nu e nimic gresit
Te referi la ce anume? Simti pentru o fata acea scanteie "de iubire" sau o prietenie (relatie mama-fiica)?
Daca consideri ca te simti atrasa de o alta fata, incearca sa ramai la opinia ta! Multi, iti vor spune ca nu-i bine sa fii indragostita de o persoana de acelasi sex ca tine. Si crede-ma, ca-i o prostie cand iti spun oamenii asta... Mie persoanl mi se pare un lucru absolut okay. Daca ai fantezie cu o persoana de acelasi sex nu inseamna ca esti lesbiana sau gay. Important este sa faci ceea ce crezi tu! Nu te lasa influentata!
Evident, o fata ar trebui sa fie cu un baiat
dar daca esti atrasa de o fata... nu e nimic gresit
Cine este in masura sa zica ce este gresit si ce nu? Nimeni, fa ce simti si ce vrei cu viata si cu corpul tau