Eu cred ca te-a iubit cu adevarat atunci cand te-a iubit si acum ca a plecat poate a incercat cumva sa se indeparteze de tine, poate a existat ceva ce nu i-a placut la atitudinea/ comportamentul tau. Plecarea a fost doar motivul.Cauza doar tu o stii! Poate nu i-a placut ceva in relatia voastra.[comportament/atitudine, felul in care vb cu altcineva, etc]. Intreaba-l. Nu distanta il face asa de magar. Nu a vrut sa te raneasca atat de tare cand inca va vedeati si erati aproape. Poate a trebuit sa plece sa-si gaseasca un job, faculta, etc[ tu stii] si s-a gandit ca asa ar fi bine sa va despartiti. Dupa parerea mea, daca inca nu te-a injurat si jignit, sa stii ca tinea la tine si inca tine si cred ca vrea sa te uite. Poate nu se considera atat de bun pentru tine si credea ca meriti ceva mai bun. Eu zic sa vorbiti, sa va lamuriti si sa fie cat se poate de sincer. Intreaba-l care a fost adevaratul motiv pentru care s-a intamplat chestia asta indiferent daca doare.
Imi pare rau Si eu am trecut printr-o despartire de 3 ani recent si stiu cum e
Cu siguranta n-o sa iti placa ce am sa iti spun, dar din moment ce am ales sa iti dau un sfat ma simt obligata sa te pun in fata adevarului.
Din cate ai observat, pentru el conteaza parerea prietenului lui mai mult decat relatia voastra. Poate ca in trecut a tinut la tine, dar in momentul de fata e clar ca nu se mai merita sa faci ceva pentru a salva relatia din moment ce nici el nu face absolut nimic.
Am avut si eu relatii la distanta si ce-i drept nu-i usor deloc.
Sfatul meu ar fi sa aveti o ultima discutie cat se poate de deschisa si sa clarificati totul.
Inseamna ca s-a plictisit de relatie, te-a iubit si nu a vrut sa te raneasca si ti-a spus-o in modul asta. Vrea sa te uite[ ca iubita ma refer] pentru ca si-a dat seama ca esti prea buna pentru el si nu te merita! Incearca de acum in colo sa te faci ca nu te mai prea intereseaza de acum in colo, sa nu-i raspunzi atat de des, sa-i dai de inteles ca esti indiferenta fata de el, etc si sa nu incepi tu vreo conversatie cu el. Daca va incepe el conv si iti va da tot msj si se baga in seama inseamna ca inca mai tine la tine. Daca nu, inseamna ca nu il mai interesezi ca iubita si vrea putin spatiu pana te vei vindeca si ve-ti devenii iar simpli prieteni. Lasa-l cateva zile. Nu mai vorbi cu el daca nu incepe el primul conversatia si atat. Apoi incearca sa clarficati totul. Si spune-i care-i motivul pentru care a vrut chestia asta? " Nu eram atat de buna cu tine? Nu te-am iubit ca..." si ii spui aici tot ce mi-ai spus mie. Nu-i nici-o regula, dragostea e complicata. Poate complicata e un cuvant prea mic. Crede-ma.
El inca te iubeste si spune asta la nervi, deci nu ai de ce sa iti faci griji. Vorbele spuse la nervi nu sunt adevarate. Daca nu te mai iubeste de ce inca vorbeste cu tine? Iar distanta reprezinta un obstacol intr-o relatie si este greu dar intotdeauna va invinge iubirea. Iar cu slabitul de obicei nu trebuie sa slabesti, trebuie sa te placi asa cum esti. Daca el a spus ca te place asa cum esti asa este.Incearca sa discuti cu el si spune-i ca nu o sa mai slabesti.
farcry444 întreabă: