| LoveMierexD a întrebat:

Bună tuturor! Răspundeţi-mi la întrebarea asta, vă rog. Iubitul meu pleacă în străinătate pentru 2 luni, trebuia mai mult dar se întoarce mai repede pentru mine. Am jelit mult dar la un moment dat a reuşit să mă calmeze. Când mă vede plângând parcă i se rupe sufletul face o moacă parcă nu mai vrea să plece. sad Însă are ceva de rezolvat, iar eu o să îl aştept, însă mi-e greu. Nu ştiu ce o să fac fără el, o să mă obişnuiesc? Sper să nu plâng toata vara şi să reuşim să trecem peste deoarece suntem de 2 ani împreună. Ce să fac să nu plâng ca un copil şi să nu îmi mai fac rău? sad

Răspuns Câştigător
| Demonull a răspuns:

Ioi....Baiatul are nevoie de bani in ROMANICA nu ii obtinem daca tatal tau nu e primar presedinte sau parlamentar intelegi? Asa ca trebuie sa i obtina cumva pleaca se zbate pentru a avea ce manca! Deci ramai cu el sa nu faci o prostie gen gata el pleaca eu imi fac de cap pentru ca o sa pierzi, gasesti alceva de facut iesi in oras cu prietenele citesti o carte stai la tv te joci un joc nu stiu.ce iti face tie placere 2 luni vor zbura foarte repede.Bafta!

7 răspunsuri:
| matzagyuly a răspuns:

Eu nu as rezista...parerea mea e ca vrea sa scape de tine si de probleme.d zeu sa te aibe in paza

| micutsa19 a răspuns (pentru matzagyuly):

Inceteaza....cum sa vrea sa scape de ea? intelege ca are ceva de revolvat of doamne ce lume! stiu cum e si te inteleg perfect, am trecut si eu prin situatia ta si acum abia asteptam sa ne revedem e mai greu la inceput dar cu timpul o sa iti mai treaca gandeste-te ca pleaca doar pentru o perioada si pleaca pentru ca chiar e nevoie sa plece nu pleaca pentru ca asa vrea el! daca aveti incredere unul in altul totul o sa fie bine, ve-ti tine legatura si timpul va trece repede ink e bine ca sunt doar 2 luni
BAFTAwinking

| Demonull a răspuns (pentru matzagyuly):

Ioi....Baiatul are nevoie de bani in ROMANICA nu ii obtinem daca tatal tau nu e primar presedinte sau parlamentar intelegi? Asa ca trebuie sa i obtina cumva pleaca se zbate pentru a avea ce manca! Deci ramai cu el sa nu faci o prostie gen gata el pleaca eu imi fac de cap pentru ca o sa pierzi, gasesti alceva de facut iesi in oras cu prietenele citesti o carte stai la tv te joci un joc nu stiu.ce iti face tie placere 2 luni vor zbura foarte repede.Bafta!

| BLeur a răspuns:

Bună happy.

Păi în primul rând, găseşteţi altă ocupaţie, nu te mai gândi că nu este langă tine. Desigur, altă ocupaţie nu însemnănd fumatul/drogatul etc. Încearcă să ieşi cu fetele prin oraş, mă rog..chestii de fete happy.

Mult noroc, ai grijă de tine.

| spaghetty a răspuns:

Cat timp este plecat el tu fa altceva:treburi prin casa, joaca ceva, iesi cu prietenele ca el nu cred ca merge acolo doar pentru el merge ca sa faca bani pentru un viitor cu tine, din cate am inteles te iubeste mult si iti zic ca si el va suferi ca nu te va mai vedea.Nu mai plange si gasesteti alta ocupatie.

| Meineherz a răspuns:

Fiind emotiva, ai sa treci mai greu peste asta.Da, el vazand ca suferi nu are cum sa nu sufere deodata cu tine. Se cheama IUBIRE :-)

| opreacatalina88 a răspuns:

Buna.si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine, doar k sunt casatorita si am un copil de 1 an.sotul e in Italia din septembrie si vine in iulie, deci e f mult timp.nu am vrut sa plece, lasandu-ma cu copilul d 3 luni, la socrii mei.am plans mult, dar mai imi trece timpul cu baiatul meu.ne vedem zilnic cu web cam-ul, dar e f greu.si el spune ca ii e dor de noi, dar nu arata atat de mult.nu te mai gandi la timp, k el oricum trece, iar daca sufera odata cu tine, sa stii ca te iubeste.a plecat k nu a avut incotro, presupun, dar va veni k 2 luni, e f putin.stiu,nu poti sta fara el o ora, dar...te inteleg f bine, dar veti trece si peste asta.eu zic k este o incercare(in cazul meu), sa vedem daca ne iubim cu adevarat si ne ast unul p altul.fii tare si gaseste-ti o ocupatie, k doar asa mai trece timpul, chiar daca este mereu in mintea ta.succes amandurora si sa va iubiti si nu lasati nimic sa va desparta.te pup.

| Marinutza94 a răspuns:

2 luni e putin, eu un an trebuie sa astept iubitul meu, e plecat in It, si abia are 3 sptm de cind e plecat big grin incerc si eu sa uit ca e plecat, e bine ca mai exista skype ca daca nu imi ieseam din minti ))