anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor! Sunt un băiat de 18 ani. Vorbesc cu o fată, nu suntem împreună oficial. N-am mai avut o iubită până acum. Și fata asta, a zis că mă place și eu o plac. Ne-am văzut în limita posibilităților și îmi spune că nu e pregătită de o relație, sau alteori că ar vrea o relație dar pe ascuns să nu știe părinții. Sunt om și o înțeleg. Vorbim de 8 luni. Dar eu cred că ar încerca să îmi ascundă niște lucruri. Are 2 băieți prieteni și unul dintre ei este protectiv. Îmi spune că el este asa, că ea a avut un eveniment în viața ei mai neplăcut (nu știu ce s-a întâmplat ca idee). Uneori ne certăm din chestii minore, ea dorind să afle multe lucruri ce le trăiesc sau așa, dar ea simt că îmi ascunde ceva. Poate mă înșel, poate sunt eu gelos nu știu, dar simt că îmi ascunde ceva. Ce credeți că ar trebui să fac? Am încercat să discut cu ea, ea îmi zise că unul din ăștia 2 are prietenă și de celălalt nu-mi zise nimic de o relație sau ceva. Și ea îmi spune că ea nu ar putea să aibă ceva cu ei 2. Și odată mi-a zis că ea vorbește cu un băiat care ar fi învățat-o să joace Ping Pong, dar îmi spune să vorbesc și eu cu altele că ea nu se supără.

7 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu te vrea, dar ar vrea sa te pastreze in "friend zone"... just in case.winking

| Violleta2022 a răspuns:

Este clar ca-ti ascunde ceva, odata ce are deja 2 prieteni cu care se afiseaza, dar pe tine te tine ascuns.
De ce nu-ti cauti o fata de varsta ta, cu care sa iesi afara, sa va plimbati, sa va traiti tineretea?

| Suntunoarecare a răspuns (pentru Violleta2022):

Păi de ascuns, da, mă ascunde față de băieții ăia, de unu știu sigur că nu i-a zis de mine. În schimb, prietenele ei mă știu toate, unele or și vrut să se bage cu mine în seamă pe anumite rețele sociale. Dar, nu as putea să îi impun restricții sau d-astea, fiindcă oficial nu suntem împreună. Dar eu le consider chestii de bun simț astea, spre exemplu eu nu mai vorbesc cu altele sau așa.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Suntunoarecare):

Eu zic sa pui tu la profil ca sunteti impreuna, sa vezi ce reactie are.
Daca era copilas mic as fi inteles ca-i este rusine, dar la 18 ani esti ditamai barbatul si sincer, cred ca relatia trebuie facuta publica.

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

Evită relațiile în general, pentru a evita suferința cauzată de despărțiri. Multe relații se încheie cu despărțirea, nu are rost să suferi.

| Frumusica52801 a răspuns:

Pai nu te place Las-o în pace

| Suntunoarecare a răspuns (pentru Frumusica52801):

M am gândit, deși ea continuă asta să zică că mă place. Sunt multe de vorbit dar nu vreau să spăl chiar aici în public rufele