Pai asta e o tampenie.colegul tau se crede smecher dar de fapt el e un complexat si nu stie cum sa iasa in evidenta sau sa ascunda aceste complexe pentru mine tara noastra e ca locul natal unde eu m-am nascut si de multe ori apreciez locurile superbe din Romania si trec de multe ori peste atatea mizerii care le arunca oameni ca colegul tau.nu pot sa il judec ca nu il cunosc dar totusi e prea mult la unele persoane ce fac
La cum a ajuns Romania, de ce sa o iubim? Daca se va pune pe picioare, o vom iubi.
Pai, poti zice ca traiesti in rom chiar daca nu mai e ce a fost dar trebuie respectati cei care s-au sacrificat pentru noi. uitate la filmul ultimul samurai si sa vezi acolo dragoste pentru tara. o sa iti placa filmul.
Avem o tara minunata din toate punctele de vedere, dar pacat ca nu stim cum sa o apreciem. Romania se duce de rapa si singurul lucru pe care putem sa il facem noi este sa stam si sa privim. Normal ca ajungi sa te saturi de tara in care traiesti cand in fiecare zi ti se soune hot, cand treci pe langa scoala si vezi pe jos mormane de gunoaie pe care nu le ia nimeni, cand te urci in autobuz si stai ca un soarece intr-o cusca mult prea mica si multe altele pe care nu le pot enumara acum din simplul fapt ca nu am timp si nici spatiu. Astea sunt probleme cu care ne confruntam zi de zi si care sunt cunoscute de toti romanii si nu numai. Dar nimeni nu ia nicio initiativa. Colegul tau nu a reactionat bine, dar nu poti sa il condamni.
Eu in locul profesoarei i-as fi pus 3, iar pe toti "smecherii" de genul asta i-as executa.
Puteti sa ma injurati dar sincer il sustin. Eu una nu's mandra cu tara in care traiesc? de ce as fi? da-ti-mi voi motive...pentru ca eu nu gasesc in afara de oamenii care au murit pentru tara asta
bla bla bla...eu vorbesc de prezent acum nu de trecut si prezentul ma dezgusta!
Furti întreabă: