Ati fi mult mai fericiti si cu conștiința liberă dacă ati alege sa respectati planul Creatorului si pe viitor sa nu va mai implicati sexual decât după căsătorie. Păcatul curviei nu aduce fericire pe termen lung in viata nimănui, doar dezamagire, vinovatie, mustrari de constiinta.
Ce gluma buna acum daca tu esti pocaita nu trebuie sa fie si altii dumnezeu tia dato sa o dai si la altii nu sa o ti pana in rai.
In primul rand, sexul oral nu poate produce sarcini, nici macar prin haine.
Apoi, "zona vaginala" este in interiorul fetei, adica este imposibil sa o atingi din greseala, fiindca acolo poti ajunge numai dupa ce o penetrezi, ceea ce nu s-a intamplat inca.
Totusi, daca te-ai jucat cu penisul la intrarea in vagin, dupa ce ai ejaculat, ar putea exista risc de sarcina, dar numai daca fata era in perioada fertila.
Nu m-am jucat, doar am atins accidental pentru 2 3 secunde, si nu a avut deloc hainele date jos, a fost in permanenta imbracata.
Atunci nu ai motive de ingrijorare, pentru ca nu este risc de sarcina.
Dacă nu ești „educat sexual", de ce te apuci de treabă?!?
Răspunsul la întrebarea ta este NU.
Și caută informații despre sex și sexualitate, sunt destule surse de încredere.
Mai copii, bucurati-va de vacanta.
recunosti ca nu esti educat in viata sexuala.Inteleg ca sunteti curiosi sa vedeti cum este,dar aveti timp.
Profesorii nostri ne spuneau ca nu e rusine sa intrebi, e rusine sa nu stii.
Intreaba, infomeza-te, alege si gandeste,
Fiecare etapa a vietii are un scop.
In cazul expus de tine nu exista nici un risc, dar nu mai repetati experinta.V-ati satisfacut curiozitatea.
Tu ai satisfacut-o? Fa-i si tu sex oral.
Nu ramai decat prin sex. Penetrare sex-vagin.
Daca nu esti deloc educat sexual, e vremea sa te informezi, ai 15 ani, deja trebuia sa stii, dar nu-i tarziu
Băietii vor ca doar noi să le facem lor
Prima data sex oral la fata si dupa la baiat, asta e ordinea
Ar fi cool să fie așa
Pai tu faci sa fie
Nu am curaj să îi cer așa ceva, să îmi facă cu limba , trebuie să simtă el dacă îi place, și poate că nu îi palce
Pai tu ii faci lui si el nu tie? De ce nu ai avea curaj? Lasa cu simtitul, poate are nevoie de un impuls
Singurul sfat care ti-l dau este sa stai linistit. Nu se poate intampla nimic.
Si nu te lua dupa orice sfat, ca toti idiotii stiu sa dea sfaturi.
Tin sa te anunt ca ea nu mai e virgina de 2 luni de zile din pacate pentru tine...
Incercati sa evitati aceste apropieri. E bine sa va pastrati cat mai curati de fapt cum ai reusit cat de cat pana acum. Nici un sex nu e bun decat cel clasic pentru ca da nastere din iubirea voastra la un copil. Trebuie sa va sudati inimile sa nu pot fara ea si ea fara tine de abia aveti 15 ani in 2-3 ani va casatoriti si aveti timp de de toate. Uite a venit vara mergeti impreuna la mare sau mergeti intr-o drumetie poate cu parintii voastri si sa nu va departiti. Chiar si sa va angajati amandoi puteti dar zambiti si va bucurati cu inima unul de altul.
missmuffin întreabă: