Buna.In viata avem momente si momente, de multe ori imi doresc sa fiu macar o zi baiat, sa vad si eu cum este, dar de cele mai multe ori consider ca este mai bine sa fi fata.Eu iubesc ceea ce sunt, imi place ca m-am nascut fata si pentru nimic in lume nu mi-as schimba sexul.Consider ca fiecare parte (atat cea feminina cat si cea masculina )are propriile ei avantaje, dar totodata si dezavantaje, dificultatea este ca trebuie sa stim sa le acceptam, pentru ca te asigur ca ele exista. Nici pentru baieti nici pentru fete nu este usor, este bine sa fi cea ce te-ai nascut!
Un baiat:
-nu are probleme lunare cu ciclul;
-nu sta cu frica ca il lasa cineva gravid;
-nu merge pe strada cu grija ca il ia cineva, il duce la padure, il violeaza, il taie in bucati si il baga in valize.
Dar are: -frica ca il bate unul sa-i fure gagica
-frica ca poate devine impotent
-probleme cu ejacularea precoce
-n-are intrare gratuita in cluburi.
cineva are o criză de identitate? nu te poți hotărâ de care parte a pulanului vrei să te afli? sau hermafrodit pre-op și nu știi la care jucărie să renunți?
Ai de pl voastra.
Baiat pentru ca nu are probleme asa de multe cum le are o fata. as vrea sa fiu baiatttttt!
Buna! Iti dai seama ca fiecare tine cu sexul lui nu? fiecare are parti bune si rele... bine mai mult fata are partile rele caci cred ca suporta mult mai mult decat baietii.parerea mea.
Daca esti baiat, te poti apara singur, ai mai multa libertate din parte parintilor decat daca ai fi fata (cred eu). Daca esti fata, nu trebuie sa agati tu si doar sa-l alegi pe cel care iti place sunt avantaje si dezavantaje de amandoua parti.
Eu cred ca e mai bine sa fi tu insuti. A fi baiat sau a fi fata este un dar. Fiecare are calitati si defecte. Cineva spunea..."Femeile niciodata nu vor avea succestul barbatilor" iar eu cu o fata mai aparte l-am intrebat "de ce?". Si raspunsul mi-a placut la nebunie "pentru ca ele nu au neveste inteligente sa le sustina". Acum poti intelege ce vrei din discutia mea cu el insa cred cu tarie ca nu ar trebui sa iti faci probleme de genul "oare era mai bine daca eram baiat?". Crede-ma si sa fi baiat e greu, esti incercat mai mult de viata. Fata e mai delicata insa nu este proasta. Dupa cum spuneam fiecare sex are atu-urile lui, pe care cauta sa si le exploateze, asa ca incearca sa iti intaresti calitatile tale si vei vedea ca va fi bine. Daca consideri ca te-am ajutat, poti sa dai funda
Poi e bine sa fi si fata si baiat. Fetele trebuie sa calce, educe copii, sa nasca..Baiatii trebuie sa mearga la munca.Insa uneori e bine sa fi si fata si baiat. FUNDA?
Baiat.E mult mai usor. Daca esti fata e complicat.Pai de exemplu cand o femeie trebuie sa nasca se ingrasa, cand e dezvirginata sta cu capul in jos(unele), baietii isi scutura palaria si si-o pun pe cap(vorba lu' dirigu' meu).Etc...sunt multe motive. Daca se culca cu un baiat sunt considerate curve, daca un baiat o face cu mai multe e normal.