| curiousman a întrebat:

Buna,vorbesc cu o fata de 17 ani, eu am 22 de ani, de 2 luni,doar vorbim nimic altceva,ea are prieten, si cam de vreo 3 saptamani,tot ies cu ea,ori la film,ori la suc,cofetarie, sau vine la mine acasa..etc,si vorbim si la telefon ore intregi zilnic, cate 3 sau 4 ore,iar cand nu vorbim la telefon vorbim prin sms,prietenul sau e in alt oras, si cand merge sa stea la el maxim o zi sau 2 sta la el, atunci nu vorbim de loc.si tot timpul cand e cu mine,ne sarutam, ne tinem de mana.si as vrea sa intreb ce naiba sa fac? am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna,si a zis ca e lasa pe el,si nu inteleg ce se intampla,de ce cu mine se saruta si vorbim ca doi iubiti,doar ca nu vrea sa fim impreuna, si nu vrea sa il lase pe el.nustiu de ce,ce sa fac, imi poate explica cineva ce se intampla?

13 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Dece nu cauti una mai apropiata de anii tai oare?! Te chinui cu una mica si indecisa. Daca te mintea ca merge mereu in vizita la o matusa sau verisoara era mai bine, erai mai linistit?! La ala tine intr-un fel, la tine altfel. Oare ce face acolo o zi sau 2?!

| curiousman explică (pentru PsihoSex):

Acuma e prea tarziu, simt ca nu o vreau pe alta.Eu o vreau doar pe ea, de aceea am zis ca astept, poate se desparte de el daca reusesc eu sa o cuceresc, desi simt ca incerc in zadar.

| PsihoSex a răspuns (pentru curiousman):

Atentie! Daca chiar reusesti sa o "recuceresti" s-ar putea sa ramai cu un gust amar mai incolo. Oamenii se schimba mereu, si nu neaparat in bine. Cumva paradoxal, dar realist si preventiv, marele amorez si cunoscator de femei care a fost Napoleon, a spus odata ceva de gen: "In dragoste, adevarata victorie e doar fuga..." A patit si el destule...

| Emilian65 a răspuns:

Ea alearga dupa doi iepuri si nu stie pe care sa aleaga. Cred ca ar fi bine ca si tu sa-ti gasesti o fata care sa te iubeasca si sa fie numai a ta.

| LoveSleep a răspuns:

Treci mai departe, o inviți pe la tine și încerci să forțezi nota.
Ea profită oarecum de tine, fă și tu la fel. Dacă ea are nevoie de afecțiune, tu ai nevoie de altceva. Uite-așa, toată lumea e fericită.
Dacă refuză n-ai pierdut nimic. Și să nu-mi zici că ții la o tipă de genul.

| curiousman explică (pentru LoveSleep):

Ba da, din pacate tin la ea, si nu stiu ce sa fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți dai seama că e panaramă, nu? Dacămte plăcea în mod special pe tine, îl lăsa pe ăla. Dar ala merge la două ponturi. Și acum e și vina ta, dacă ea are prieten, tu ce cauți acolo? Sunt exrem de mari șanse ca ea să meargă cu altul, tot ca tine, dacă ea va fi cu tine.

| curiousman explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate! si toata lumea mi-a zis asta, gata azi o sa incerc sa nu ii mai raspund nici la telefon oricat ar insista.multumesc de raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am făcut niște greșeli de scriere. Am apăsat aiurea. Scuze.

| curiousman explică:

Multumesc frumos de raspuns, am incercat asta, am sunat-o intr-o seara si i.am zis ca:ori eu ori el, si a inceput sa planga, si sa zica ca ii pare rau pentru ce se intampla, dar nu vrea sa ma piarda....si atunci eu i-am zis ca ma poate alege pe mine si atunci nu ma pierde, dar a zis ca nu poate sa il lase, si sa o inteleg....si nu am vorbit cu ea o zi,iar dupa aia m-a sunat tot ea plangand,ca ii este dor de mine si sa ne vedem,si am iesit,am vorbit cu ea,si m-ammm inmuiat,si am zis ca accept sa ies cu ea(in ciuda faptului ca are prieten) pentru ca o plac mult, si in gandul meu am ideea ca daca o sa o pot face cumva sa renunte la el, si cand imi zice ca ''vezi ca maine merg la prietenul meu''ma supar foarte tare, nu ii zic nimic, in speranta ca poate o sa fie vreodata ceva intre noi.

| curiousman explică:

Si nu inteleg ce mi-a facut,ca sunt in stare sa fac orice,sa ii cumpar orice... si nu, nu cred ca sta cu mine pentru bani, pentru ca niciodata nu mi.a cerut nimic, cred ca e cum a raspuns ''Purdy'' pentru afectiune, si atunci e nasol pentru mine.

| PsihoSex a răspuns (pentru curiousman):

Foarte multi au trecut prin ceea ce treci tu acum. Genialul Camil Petrescu spunea cam asa despre faza asta: "O mare dragoste e mai curand un mare proces de autosugestie". Peste o vreme, un an, 2, cand o sa fi cu una care sa tina si ea la tine cel putin asa, vei rade in sinea ta si te vei mira si tu "Cum am putut sa fiu atat de?!" Las-o mai moale, si o sa fie bine pentru toti. Fa sport, citeste, asculta muzica...

| curiousman explică:

Va multumesc tuturor de raspunsuri, o sa o las, si o sa ma ocup mai mult de munca... oare cine intelege femeile?! sad