| DulceataXP a întrebat:

Buna
vreau un sfat, am avut un prieten si ma tradat, dupa timp i-am dat iar o sansa si din nou ne-am sfadit,, acum nu stiu ce sa fac ca s-a schimbat foarte mult si chiar il iubesc foarte mult! Dar ma gindesc ca sa ii dau a treia sansa si din nou tradare. Dar din principiu nu pot sa kad chiar asa repede,, cea mai buna prietena imi zice nici intr-un caz sa nu ii dau sansa dar eu iliubesc foarte tare.

5 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Asculta-ti cea mai buna prietena, nu iti vrea raul si fiind mereu langa tine, vazand situatia ta din afara iti da cel mai bun sfat!
Orice om greseste si oricine merita o a doua sansa, dar in situatia ta deja vorbim de a treia sansa pentru cineva care nu stie sa aprecieze ceea ce are langa el.asa va fi mereu, daca tu tot il ierti, el mereu va gresi!
Incearca sa te complaci cu situatia, incearca sa gandesti cu mintea si sa lasi inima deoparte pentru cateva minute. dragoste cu forta nu se poate si nici sa lupti pentru cineva care nu merita, care nu stie altceva decat sa faca rau!
O zi placuta iti doresc!

| Azµre a răspuns:

Nu merită, ești o fraieră dacă faci asta. Gândește-te bine, tu suferi!

| zurick a răspuns:

Il iubesti, dar totusi te-a tradat de 2 ori si oricand poate sa te tradeze de3 ori si tot asa.Cred ca prietena ta cea mai buna are dreptate.

| purpleee a răspuns:

Depinde in ce sens s-a schimbat, daca s-a schimbat in bine atunci eu zic ca merita sa-i acorzi inca o sansa dar daca s-a schimbat in rau atunci mai bine ai asculta sfatul prietenei talehappy.

| Madalina_Andreea_Madalina_1996 a răspuns:

Nu merita sa suferi dupa nici un baiat!