Nici nu era in perioada fertila, deci pastila aia a luat-o inutil.
Din paacte, o alta pastila de a doua zi nu mai poate lua in viata ei, fiindca ii poate declansa tumori, fiindca aceia este o bomba hormonala care "explodeaz' un ovul fecundat, de aceea are si atat de multe efcete secundare. Inca ceva: cum ciclul si ovulatia nu vor mai veni normal de acum inainte, pentru o perioada de 6-12 luni, va trebuii ca sexul sa fie facut numai cu prezervativ, fiindca nimeni su tie cand se va intampla ovulatia sau urmatorul ciclu.
Atunci sa mearga la medicul de familie și să ceara trimitere la ginecolog. O sa afle daca e însărcinată mai repede de cât ar arăta un test. Consultul o sa fie gratuit cu trimitere si poate sa mearga singură, totusi sa aiba 100 de lei la ea ca mai nou se cere bani pe ecografie si daca ai trimitere.nu e rușine sa mearga la ginecolog sa știți, chiar e mai bine. Daca ar avea chist sau ceva macar se află
Oare e grav? nu era nici la evolutie si nici in perioada fertilă.si a lu at si pastila de a doua zi?
Ba eu zic ca era in perioada ovulației dupa cum am numărat. E ovulație nu evolutie. E asa greu sa mearga la ginecolog? Nu e rușine nu e nimic rău. Trebuie sa va asumați ca ati facut o greșeală
Pai are un ciclu regulat de 28 de zile si i-a venit pe 21 luna Ianuarie si am facut o pe 9 Februarie? Si a lu at si pastila de a doua zi?
Daca ciclul ei este intr-adevar REGULAT, succedandu-se lunar la fix 28 de zile, atunci nu ai de ce sa-ti faci griji, fiindca nu sunt sanse de sarcina in perioada non-fertila.
Si daca i-a venit cu 1-2 ma i tarziu decat luna trecută este rău? doua luni i-a venit pe 20 inseamna ca are ciclu regulat.nu?
Este usor neregulat in acest caz, ovulatia putand sa oscileze cu 2-3 zile.
2 luni i-a venit menstruația pe 20 in acele lune. inseamna ca sunt regulate nu?
Exact ce am scris: avand cilcul de tip usor regulat, sau mai bine zis usor neregulat, cand el vine cu intarziere de 2-3 zile, inseamna ca si ovulatia se decaleaza cu 2-3 zile si daca faci sex neprotejat in perioada ei fertila, poate fata sa ramana gravida.
Vin totui si intreb, chiar nu ai gasit sa imprumuti 2 lei la cineva, ca sa cumperi un prezervativ?
Ciclul regulat trebuei sa vina luna de luna la acelasi numar de zile.
Se poate stabili daca un ciclul este regulat dupa cel putin 6 luni, cand ciclul vine strict la acelasi numar de zile.
daca 2 luni a venit al 20 de zile si a treia luna la 23 de zile, atunci nu este un ciclu perect regulat si nu se poate tine nici o aplicatie electronica, fiindca nu face sens si nu ajuta la nimic.
Este simplu: cand nu ai prezervativ, nu faci deloc sex si uite asa nu risti nici o sarcina.
Ma rog, daca voi va permiteti acest lucru, atunci nu ma bag in viata si deciziile voastre de viata.
Nu stiu daca sunteti adulti sau nu, nu stiu cat va permiteti sau nu sa aveti copii, dar dupa ce spui ca partida a durat 3 minute, inseamna ca a fost cea mai patetica partida sexuala, unde fata aia a ramas complet nesatisfacuta si cu risc de sarcina pe deasupra.
Uite aici ce spune medicul si cat adevar graieste:
https://Facebook. watch/xGqlAhv2vy/
Pai 2 luni i-a venit pe 21. si luna ianuarie i-a venit pe 21 si am facut o pe 9 si a lu at si pastila de a doua zi.e bine. este vre o sansă sa fie insărcinată va rog?
Deci e bine? nu trebuie să ne facem griji ca o să rămână insărcinată nu? va rog
Deci pe data de 9 nu era in perioada fertilă nu? imi fac griji!
Perioada fertila se calculeaza asa: 21+28=49, deci 18 februarie prima zi a urmatoarei menstruatii. 18-19=-1, deci 30 ianuarie prima zi fertila. 18-12=6 februarie ultima zi fertila. Asta daca are ciclul regulat.
Daa 2 luni i-a venit menstruația in aceeasi zi si eu daca am facut o neprotejat pe 9 februarie era in perioada nefertila si nu era la evulatie?
Eu folosesc metoda calendarului: in perioada fertila cu metode contraconceptionale, in perioada nefertila, sex fara nici o protectie.
Si eu daca am facut o pe 9.perioada fertila a fost pe 6 si de frica a lu at pastila de a doua zi dupa 4 ore.nu poate sa ramană insarcinată nu? E bine nu trebuie sa imi fac griji?
E bine nu trebuie să imi fac griji? Pe 9 am facut o neprotejat.eu am ejaculat afară si de frică a lu at pastila de a doua zi! Ce spune ti va rog!
Da si plus de asta a lu at si pastila de a doua zi deci sanse sa fi e nu sunt.nu?