Buna,
In opinia mea o relatie care e formata mai mult din certuri, mai ales pe lucruri minore, nu este o relatie. Este ceva de care pur si simplu te agati sa nu ramai singur.Nu poti sa fii fericit stiind ca orice ai face, iti poate provoca un scandal monstru cu iubita ta.
Ce sunt aceste motive? Cine incepe aceste certuri? Ce varsta aveti?
Judecand dupa povestea ta, da, intre voi nu mai merge. Dar ea vad sa fie costienta de asta in timp ce tu- nu prea. Eu zic sa te gandesti mai bine daca e dragoste sau nu, iar daca chiar vrei sa fii in continuare cu aceasta domnisoara, incearca sa o recuceresti dar nu deveni obsedat si nici plangacios.
Pe de alta parte, ai putea incepe sa te maturizezi si sa cauti ceva mai linistit, in viitoare relatie sa fi un pic mai atent, e foarte importanta comunicarea sincera si increderea intr-o relatie, astfel micile voastre certuri se pot rezolva usor daca le tratezi cu maturitate.
Succes.
Mi-a spus ca nu ma mai iubeste... dar ca are nevoie de pauza... Merita sa astept? si daca dupa nu o sa ma iubeasca?
Buna,
Eu zic ca meriti sa iti vezi linistit de viata ta, din moment ce deja i-ai dat semne ca o vrei inapoi si ea nimic. Uneori, indiferenta asta o atrage,, Oare de ce nu mi mai scrie? Nu ma mai vrea? " - si o sa vezi tu daca te mai vrea sau nu, iar daca nu vine inapoi, nici o problema, iti iei timpul tau cu tine si treci peste. Iti vezi de viata ta.
Halele maica sfanta fratelo ignoro, este o frustrata si ciufuta. cu o asa dezaxata mintal ajungi la nebuni
Foarte matur din partea voastra,mai mult din partea ta.
Daca sunt nimicuri de ce te certi cu ea?
Invata sa discuti, nu sa te certi.
Daca te certi pe nimicuri cu ea,e cert ca unul din voi e retardat, scuze ca ti-o zic asa.
Sunteti asa incapabili sa intelegeti sau de ce va certati din chestii mici? Nu e niciunul un pic mai putin destept incat sa aplaneze si sa fie ok, sa va intelegeti? VEzi poate esti tu ala, in caz ca mai vrei relatia sa mearga.
I-ai dat block
Las-o in pace, aia faci, sa stea in pauza singura, apoi arata-i ca esti capabil sa discuti nu sa te certi.
Mult noroc.
Cred ca sunteti doi orgoliosi. Si ea are toane, si tu. De aia ai si blocat-o cand ti-a zis ca nu mai are rost. Altul ar fi luptat s-o convinga de contrariu! Tu ai reactionat la primul impuls, desi o iubesti! Ori te maturizezi, ori se maturizeaza ea langa altul!
Incearca sa o convingi prin orce motiv fa ma omule ceea de la ce tea iubit si incearca sa nu te certi chiar daca ea nu e corecta nu zi nimic zi si tu ca asa e si nu fa ceea ceti trece prin cap, si la final iei niste flori care-i plac!
Toti ne-am certat cu iubita/iubitul si da....si certuri mari dar eu am fost cu iubita mea oficiala certati vreo 3 minute si dupa ne-am impacat....iti sugerez sa ii dai sanse sa fie cu tine, si tu sa te schimbi in bine, daca ea nu iti da atentie, dai tu
Mariana567 întreabă: