| laudima22 a întrebat:

Buna ziua, doresc sa va povestesc ceva ce mi se întâmplă. Am niște femei la locul meu de muncă cam ciudate, mă repet "Femei" căsătorie, copii etc. Simt că mă urmăresc, se uită numai la mine, fac gesturi cu buzele, zâmbesc, priviri intense, când trec eu, tot feluri de gesturi. Dar de vorbit nu prea vorbesc, doar gesturi din astea și bărbații lor fiind cu ele acolo. Eu evit contactul vizual, dar ele tot se uită la mine, suspină, râd hihotesc, eu mă consider o persoană mai diferita de restul, am grija de mine, sunt curat, eu așa mă consider, sunt altfel, nu știu cum să mă exprim, dar nu cred că are legătură asta. Dar orice aș face ies în evidență mereu, dar mereu. La întrunirea de grup, se pun lângă mine, ba în spatele meu și le aud cum spun, uite ăla cum e îmbrăcat, uite ăla ce barbă are laughing Tot felul de expresii, și mă repet Doamne Mature, nu copile. Ma simt urmărit, cu ceilalți nu sunt așa cum sunt cu mine. Eu mă consider un om OK! Ceilalți înjură, zbiară eu sunt mai calm, sa le fi atras atenția asta la mine?! Nu mai știu ce să mai fac. Cum poți face tu asta și căsătorită și cu copii. Nu mă dau eu Casanova vezi Doamne, dar mie toate astea mi se par tare ciudate. Simt o invidie așa, nu doar la femei, ci și la bărbați. Ma repet nu vreau eu sa zic că sunt cel mai frumos, cel mai smecher, ochii verzi, păr negru, inalt 1.82 slăbuț Dar MODEST! Ajut pe toate lumea, sunt sociabil și descurcăreț, dar sunt diferit de restul. Dar sunt obsedate, sau mai degrabă negâdilate?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Lasă pe altii sa te considere MODEST.
Că tu nu esti.

| laudima22 explică (pentru darrio2007):

Ba da, eu consider că sunt, Modest, că am alt stil și alt aspect și altă mentalitate, e altceva. Dar ceilalți nu observă, sau daca observă nu spun, nici că m-ar interesa dar așa ca fapt divers. Eu îmi doresc să discut cu această femeie sa ii spun de ce face toate astea. de ce nu îmi dă pace! E ceva la mijloc, și nu știu ce ar putea să fie. Probabil o obsesie ceva, în lumea asta mulți" plecați de acasă" mai sunt. Bine nu neg că mie îmi displace, dar să înceteze.

| darrio2007 a răspuns (pentru laudima22):

Nu inseamna ca esti modest daca ai alt aspect sau mentalitate.

| TimberWolf a răspuns:

Toate femeile casatorite si cu copii mici fac asta in ziua de azi, peste tot pe unde am lucrat toate faceau asa, s-ar fwte la greu, pune *** pe ele nu mai sta! asta daca te atrag bineinteles.

| TimberWolf a răspuns:

Nu asculta ce zice darrio, asta cred ca nici nu iese din casa, habar n-are care e realitatea.