Mergi la ginecolog urgent, nu sta pe TPU sa astepti ca nu stie nimeni in afara de medic, ce varsta ai?
Dacă ai ciclu normal înseamna ca de data asta nu esti însărcinată. Dar sa stii ca si cu prezrevariv rata de protecție e 99% si nu îți garanteaza nimeni ca nu poti pica pe viitor la partea cu 1 %, ca pot avea loc scurgeti inpercepribile pe langa, asa ne-am pomenit si noi cu fiul nostru cel mai mic, sotul meu a zis ca ii va chema de nasi pe cei de la durex. Ai fi mai fericita daca ai alege pe viitor sa respecți planul Creatorului si sa faci sex numai după căsătorie. Dumnezeu nu a intenționat ca fete sa trăiască in acest stres continuu ci sa aiba alături un bărbat care sa își asume la nevoie sa fie si tatăl copiilor neprogamati.
Deoarece ai luat pastila de a doua zi, acum experimentezi dereglari de cilclu menstrual pe o perioada de 6-12 luni.
Cum o alta pastila de a doua zi nu mai poti lau, te sfatuiesc ca partidele sexuale urmatare sa fie numai cu prezervativ, fiindca ovulatia se poate produce oricand, neputandu-se calcula urmatoarea menstruatie, din cauza efectelor secundare masive, ale pastilei luate.
Prima partida sexuala nu iti deregleaza menstruatia. +Menstruatia intarzie din N motive, este normal
Pastila de a doua zi vine cu diferse efecte.
Daca tot ai o relatie, foloseste o metoda contraceptiva, daca nu, vei sta in stres si presiuni de fiecare data si iti va intarzia iar
Boli pentru boli sexuale ai facut? De sarcina mai scapi, de unele boli niciodata
Nu esti nici insarcinata si nici nu ai dereglari sau altceva, nici infectii, este totul normal din ce spui tu aici, asa ca nu te mai stresa. Foloseste prezervativ de acum si incearca sa nu mai schimbi partenerii asa de des totusi.
bafta
In caz ca nu ai citit primul mesaj legat de acest subiect a fost un viol asupra mea prima data.nu a fost un partener si nu a fost dupa voia mea
Nu ai absolut nimic. E normal. Poți face un test de sarcina și s-a dus tot stresul.