| kisabela242 a întrebat:

Buna ziua! Legat de ceeea ce am mai povestit, am venit cu update-uri si vreau sa stiu daca ma pot calma.(pentru cine nu stie am avut contact sexual neprotejat si am crezut ca am ramas insarcinata). Deci nu am facut un test de sarcina dar dupa 15 zile mi-a venit ciclul(a durat doar 3 zile si de obicei imi tine 4 rar 5).Am cautat pe internet sa vad mai exact si mi s-a spus ca se poate sangera in primele saptamani de la sarcina. Dupa luna aceasta mi-a intarziat iar tot asa 15 zile si iar mi-a venit ciclul si il am normal(sunt in a 3a zi si am tot asa dureri cum aveam de obicei si imi curgea la fel, nu era vreo diferenta. Intr-adevar intre astea 2 cicluri mi-a mai curs intr-o zi putin sange si m-am speriat putin.Am intrebat si pe chatgpt de ce nu si imi dadea raspunsuri exagerate si voiam sa intreb mai bine aici sa fiu sigura de la alti oameni. Oare sunt gravida sau poate am luat doar o infectie? Sau daca sunt ok.Acuma nu ma simt deloc anormal, ma simt la fel ca de fiecare data, nu am stari diferite, nu am avut greturi sau alte simptome de sarcina, acum sper sa fie toate bine si va rog nu ma speriati cu raspunsurile. Si asa 8 saptamani am fost doar intr-o spaima totala si am vorbit si cu actualul iubit despre asta si a zis ca totul o sa fie bine si ca nu am nimic. Da am avut contact sexual si cu el si din greșeală si-a dat drumul in mine, dar am luat pastila de a 2a zi si m-am simtit perfect, nimic schimbat. El mi-a spus ca intarzierea asta poate fi si de la o schimbare hormonala, deoarece doar de putina vreme mi-am inceput viata sexuala si posibil de aia sa am o dereglare hormonala si sa-mi intarzie asa mai ales ca in ultima perioada de cand sunt cu el am facut-o foarte des si inainte nu faceam deloc(facem protejat). Oare sa fie si asta o cauza? Sa am o dereglare hormonala? Intr-adevar m-am gandit mai bine si usturimea pe care am avut-o dupa contactul acela am mai avut-o si cu iubitul meu in momentul cand m-a largit(va rog fara sa ma judecati, am aproape 17 ani) deoarece am facut-o destul de tare si cum eram stramta acum sunt mai larga si eram si destul de uscata, dar dupa nu am mai avut usturime la urmatoarele dati.Va rog raspunsuri sincere si va rog sa nu ma judecati. Apreciez enorm pentru cine imi raspunde si citeste tot mesajul.Va apreciez enorm.

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la ginecolog urgent, nu sta pe TPU sa astepti ca nu stie nimeni in afara de medic, ce varsta ai?

| ania a răspuns:

Dacă ai ciclu normal înseamna ca de data asta nu esti însărcinată. Dar sa stii ca si cu prezrevariv rata de protecție e 99% si nu îți garanteaza nimeni ca nu poti pica pe viitor la partea cu 1 %, ca pot avea loc scurgeti inpercepribile pe langa, asa ne-am pomenit si noi cu fiul nostru cel mai mic, sotul meu a zis ca ii va chema de nasi pe cei de la durex. Ai fi mai fericita daca ai alege pe viitor sa respecți planul Creatorului si sa faci sex numai după căsătorie. Dumnezeu nu a intenționat ca fete sa trăiască in acest stres continuu ci sa aiba alături un bărbat care sa își asume la nevoie sa fie si tatăl copiilor neprogamati.

| Violleta2022 a răspuns:

Deoarece ai luat pastila de a doua zi, acum experimentezi dereglari de cilclu menstrual pe o perioada de 6-12 luni.
Cum o alta pastila de a doua zi nu mai poti lau, te sfatuiesc ca partidele sexuale urmatare sa fie numai cu prezervativ, fiindca ovulatia se poate produce oricand, neputandu-se calcula urmatoarea menstruatie, din cauza efectelor secundare masive, ale pastilei luate.

| Miruna333 a răspuns:

Prima partida sexuala nu iti deregleaza menstruatia. +Menstruatia intarzie din N motive, este normal
Pastila de a doua zi vine cu diferse efecte.
Daca tot ai o relatie, foloseste o metoda contraceptiva, daca nu, vei sta in stres si presiuni de fiecare data si iti va intarzia iar
Boli pentru boli sexuale ai facut? De sarcina mai scapi, de unele boli niciodata

| Robert2526 a răspuns:

Nu esti nici insarcinata si nici nu ai dereglari sau altceva, nici infectii, este totul normal din ce spui tu aici, asa ca nu te mai stresa. Foloseste prezervativ de acum si incearca sa nu mai schimbi partenerii asa de des totusi.

bafta

| kisabela242 explică (pentru Robert2526):

In caz ca nu ai citit primul mesaj legat de acest subiect a fost un viol asupra mea prima data.nu a fost un partener si nu a fost dupa voia mea

| eliancodrut a răspuns:

CristiDinBucuresti crede ca ginecologii consulta cum debiteaza ea prostii.

| InaLinaFlori19791 a răspuns:

Nu ai absolut nimic. E normal. Poți face un test de sarcina și s-a dus tot stresul.