| cineva93 a întrebat:

Bună ziua, sunt extrem de îngrijorată în legătură cu o chestie...
Pe 2 mai 2025 am fost la iubitul meu și l-am excitat iar el ejaculat în mana mea, m-am șters o data, apoi m-am mai șters și a doua oara și după 5 minute el a zis ca merge pana la baie, eu în timpul ala din greșeală mi-am atins vaginul ff puțin sa verific dacă mi-a venit menstruatia..nu am realizat pe moment ca era acea mana, dar știu ca aveam degetul respectiv uscat și șters... exista vreun risc?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu ramai insarcinata de la asa ceva.
Penibil, cu atatea informatii pe internet.
Cică inainte lumea era mai proastă.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu există nicio sansa de sarcina, doar daca faceai sex si ejacula in vagin atunci da.

| Cavaler001 a răspuns:

Relax.și mai citeștewinking

| Pacientul0 a răspuns:

Stai liniștită, riscul de sarcină în situația pe care ai descris-o este **foarte, foarte mic** spre inexistent.
Spermatozoizii nu supraviețuiesc mult timp pe mâini sau pe suprafețe uscate. Dacă te-ai șters de două ori și au trecut câteva minute, iar degetul era uscat când ai atins zona vaginală, șansele ca vreun spermatozoid să fie încă viu și să provoace o sarcină sunt practic nule.
Dacă totuși îți întârzie menstruația sau vrei să fii 100% sigură, poți face un test de sarcină peste 2-3 săptămâni. Dar, după cum ai povestit, nu ai de ce să te îngrijorezi.

| cineva93 explică:

Țin sa menționez și faptul ca menstruatia ar trebui sa-mi vina între 3 și 8 Mai.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru cineva93):

Ai dereglari hormonale mergi la ginecolog numai astepta miracole si solutiii pe TPU, ce varsta ai?

| cristidalabucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Dar tu ce varsta ai?