| PaleloibogdanzonarosioriBr a întrebat:

Buna Ziua TPU,

Doresc sa mentionez inainte de toate ca sunt minor(Varsta clasificata).Am observat de cateva zile ca de fiecare data cand ma uit la colegele mele,la doamnele profesoare sau chiar la mama mea apar niste schimbari biologice asupra corpului meu,in principal mi se ingroasa organul genital, ce sa fac in aceasta situatie ca sa nu mai se intample asta?
Rog seriozitate!

Bogdan.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este ceva normal la varsta ta clasificată.
De ce ai vrea sa fii anormal?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Multi nebuni pe aici, adica tu, ce varsta ai nene. Ce clasa esti?

| ania a răspuns:

Inseamna ca ai un sistem hormonal care funcționează normal. Ce poti face e sa te uiți in altă parte.

| Violleta2022 a răspuns:

Incearca sa te uiti la fete si femei prividu-le in ochi, ca atunci nu ti se mai ingroasa nimic.
Erectia apare numai cand te uiti la sani, la fund, si-ti imaginezi ceva sexual cu acea persoana.

| minrest a răspuns:

Ai grija ce iti doresti. Vrei sa nu mai ai libido? Esti sigur? Cum o sa te atraga o fata, daca pe tine nu te vor mai atrage femeile? Naturalia non sunt turpia, adica ce e natural nu este rusinos, lasa organul genital sa intre in erectie, este normal si iti face bine in intregul organism. In ce priveste mama ta, da, nu e de dorit si este un pic exagerat sa ai erectii cand o privesti, tinand cont de faptul ca o vezi toata ziua in diverse ipostaze, sigur ca si dansa trebuie sa se acopere suficient, inclusiv in casa; incearca sa lucrezi la asta, sa o privesti altfel decat pe celelalte femei, dar pana ai rezultate, nu te invinovati singur ca nu are rost. Cat priveste profesoarele, nu e nici o problema, e normal sa te atraga, caci penisul nu stie carte; noi barbatii intram in erectie de cateva ori pe zi si nu ne facem probleme, vezi ca din cand in cand sa eliberezi tensiunea sexuala prin masturbare, numai cand esti acasa si in conditii de siguranta.

| anonima100947 a răspuns:

Sper că nu ești cu mine în clasă laughing)))))

| PaleloibogdanzonarosioriBr explică:

Mersi de sfat vreo, asta o sa fac, vin maine cu raspuns!