| Alexandru_Paul_1994_5ple a întrebat:

Buna ziua tuturor,
Nu ii mai vine ciclul prietenei mele, azi 09.05 ii a4a zi de intarziere si nici nu are simptome, tot timpul are simptome tin sa precizez ca am facut fara prezervativ si am fost curat si spalat inainte, circa 1 min am facut fara dupa l-am pus ( prezervativul) poate in acel minut s-a secretat si lichid pre ejaculator, luna trecuta am facut doar fara prezervativ tot actul, si ciclul a intarzoat o zi doar, dar a avut simptome, acum nu are nici un simptom si este si in a4a zi de intarizere, oare s-a intamplat ceva?
Sunt foarte ingrijorat

4 răspunsuri:
| Pacientul0 a răspuns:

Patru zile de întârziere pot însemna multe, nu doar sarcină. Poate fi din stres, schimbări hormonale, dietă sau alte chestii. Faptul că nu are simptome nu e neapărat un semn clar, că fiecare ciclu e diferit. Lichidul pre-ejaculator poate conține spermă, mai ales dacă ai făcut fără prezervativ recent, deci riscul există, chiar dacă a fost doar un minut.Cumpără un test de sarcină de la farmacie (sunt super precise la 4 zile întârziere) și faceți-l dimineața, pe prima urină. Dacă e negativ și ciclul tot nu vine în câteva zile, mergeți la un ginecolog să verificați ce se întâmplă.

| Alexandru_Paul_1994_5ple explică (pentru Pacientul0):

L-am facut azi dimineata la 11:00 si a fost negativ, a fost pe a2a urina

| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibil sa fi ramas gravida.

| ania a răspuns:

Dacă chiar vă iubiti, mergeti la strea civila, n/o mai tine in acest stres al sarcinilor nedorite pe care s0o infrunte singura Un barbat adevărat se insoara si isi asuma sa fie tată si pentru copiii neprogramati.