Mortala faza cu servetelele umede!
![]()
Te poti "baga",dar nu cred sa iasa ceva,e genul de fata care cauta victime aka admiratori, isi incearca puterea in farmecele ei feminine pe toata suflarea masculina din jur, cu cat mai multi cu atat mai bine.
Mai degraba i-ai rezista, probabil ii vei starni interesul sau va face o fixatie pentru tine si atunci chiar ca ai sanse sa fie ceva mai de durata.
Deci, mai asteapta.
Este o fată care așteaptă toți băieții la picioare sau o fată care are toți băieții la picioare? Află mai multe despre ea, cum este privită de colegi, atât de fete cât și de băieți, cum se poartă cu ei, ce preocupări are, ce prieteni etc. Cu alte cuvinte află mai întâi dacă merită să îi acorzi mai multă atenție sau nu.
Buna.
Daca e genul de fata care asteapta/are toti baieti la picioare iti zic sa o lasi deoarece genul asta de fete nu prea stiu ce de dragostea...ci doar asa 1 baiat azi 1 maine(cred ca stii ce zic), cautati o fata pe care sa o iubesti si sa te iubeasca(crede-ma stiu ce zic deoarece am destula exp cu fetele de genu`)
Deci daca iti este pe plac abordeaz-o, insa daca consideri ca nu este pentru tine cel mai bine lasi situatia asta cum este.Tu decizi!
hatecigarettes întreabă: