| ~_~fericire.in.rate~_~ a întrebat:

Cand ma uit la alte fete care fac sex cu mai multi tipi si tot asa imi zic ca sunt doar niste copile fara minte.Toate bune pana aici, insa acelasi lucru il fac si eulaughing. Insa eu ma simt matura, depinzand de situatie, mai am momentele mele de copilarie, insa stiu cum sa-mi fac viata incat sa nu dau in extreme, ma consider ok.
Intodeauna le-am criticat pe altele, insa daca ma gandesc bine fac aceleasi greseli, doar ca eu gresesc cu caphee hee. Ma vad foarte diferita si mult mai sus decat ele. Daca eram matura nu mai umblam cu cine umblu...si totusi pot sa iau o decizie. Dc nu ma simt la fel ca ele?
Mi se pare ca facem parte din actegorii diferite...

13 răspunsuri:
| Kittynika a răspuns:

Poi doar n-o fi sa te consideri tu curva...normal ca nici ele nu se considera asa.ci se simt, mature

| Crisu a răspuns:

Cati ani ai?
poate ca si ele gandesc la fel ca tine, la asta nu te-ai gandit? ca sunt diferite intre ele, si cand colo sunt aceeasi oala. din moment ce faci aceleasi greseli, nu cred ca le faci cu cap. daca ai face ceva cu cap, nu s-ar mai numi greseala. dar oricum nu te condamn pentru asta, toti oameni fac greseli.

| Mihai7best a răspuns:

Toti sunt aproape la fel, dar fiecare din noi se vede deosebit / special poate fiind fals sau poate in unele cazuri poate fi si adevarat big grin

| doinitza12 a răspuns:

Auuuuu tu te auzi...mai bine taceai.mai bine faceai

| Puyaxxx a răspuns:

Slut!

Răspuns utilizator avertizat
| RXN a răspuns:

Asa facem majoritatea.Sa critici faptele altora e usor, dar cand vine vorba de criticarea propriilor fapte, ne gasim scuze si n motive pentru care am facut respectivele lucruri.Nu prea merge asa.
Sfatul eu e sa-ti vezi de treburi si sa-ti analizezi propriul comportament, nu pe al altora.La urma urmei, nu ar trebui sa-ti pese nici de ceea ce fac ceilalti, nici ceea ce cred ceilalti despre tine.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

E o modă acum între femei să se considere dive. Poate de-asta thinking

| thereforyou a răspuns:

Categoria c.rvelor e una, degeaba ti se pare ca esti diferita si tu faci parte din ea.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca esti imatura si nu esti capabila sa vezi similitudinile. Tu traiesti intr-o lume imaginara, ca un copil, cand te vei maturiza vei aprecia corect realitatea.

| Razvan a răspuns:

Flash news pentru printesele sexului:Ca sa faci sex, n-ai nevoie de creier. O faci fie de placere, fie pentru bani.In ambele cazuri esti curva.In al doilea caz esti si penala pe deasupralaughing

| georgy4005 a răspuns:

Mda. ma gandesc.,. cum poti sa crezi ca esti o fata matura. nu te intrebare cati ani ai. sau etc. ca daca esti in stare sa pui mesaje asa de penale si de. injositoare,, pe un site. pe care intra jumatate din Romania. att.oh go on varsta nu conteaza deloc. sex in grup? nu tie si tie rusine? sa faci sex in grup... si nu te consideri curva? ce crezi ca daca cineva ti-ar face o poza cand faci sex de grup. lumea lear vede pe alelalte. curve rau. si pe tine foarte normala? se zice ca aparentele nu conteaza de obicei. aici cu un mesaj ca asta aparentele conteaza.winking

| R_8074 a răspuns:

Poate asta cred si ele. happy Ca sunt mature si tu nu.